Domovská stránka > P > Proč Koupit Iphone 11?

Proč koupit iPhone 11?

Rychlost vám nebude chybět při průchodu systému, v organizování svého času, vyřizování mailů, surfování po internetu nebo třeba hraní graficky náročných mobilních her. A výhodou je, že na tomto poli stojí iPhone 11 přesně vedle svých dražších bratrů. Rozdíly ve výkonu nejsou žádné.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, proč si koupit iphone 13?

Nový ProMotion displej

Při scrollování, prohlížení v mapách nebo sledování filmů a hraní her je vysoká, při čtení ale padne klidně na 1 Hz. Co je možná trochu škoda, že nová technologie je pouze pro modely 13 Pro a 13 Pro Max, které dostaly LTPO panel; modely 13 a 13 Mini mají starší OLED a tedy i maximálně 60 Hz.
Proč koupit iPhone XR? Překvapivě ale XR má 6.1“ display s rozlišením 1792x828 zatím co iPhone 7“ plus s displayem 5,5“ má rozlišení 1920x1080 – Má tak vyšší rozlišení na menší display. Čistě teoreticky by tak měl mít ostřejší obraz. Tenhle bod záleží hodně na Vašich osobních preferencích.

Co umí iPhone XR?

Levnější model tak ochudil jen o druhý snímač s teleobjektivem, který umožňuje dvojnásobný optický zoom a režim Portrét. Nicméně iPhone XR umí pořizovat i portrétní fotografie – tam, kde doposud byl potřeba druhý fotoaparát a data z něj získaná, nyní postačí software. Může se také zeptat, jak vypadal prvni iphone? První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

Tak co je to ios zařízení?

iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad. Jak se má Nabijet iPhone? iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.

Jak nejlépe Nabijet iPhone?

i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno. Může se také zeptat, jak vycistit nabijeci konektor iphone? Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci.

Co neumí iPhone?

Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.

By Ocana

Co je hosting domény? :: Jakou 3D tiskarnu z Číny?
Užitečné odkazy