Domovská stránka > J > Jaký Projektor Z Číny?

Jaký projektor z Číny?

Při listování na Aliexpressu jsem došel k závěru, že to možné je. Vybral jsem si projektor Byintek BL110, který se v ČR neprodává, ale jeho ceně v kombinaci s jeho nativním rozlišením 1280×800 pixelů nešlo odolat. Původně avizovaná cena 400 dolarů během akcí dost klesla.

Přečtěte si více

Jak vybrat projektor na doma?

Pokud chcete udělat ze svého obýváku minikino, vybírejte projektor s rozlišením Full HD (1 080 p), sedíte-li 2–3 metry od plátna, nebo Ultra HD / 4K (2 160 p), plánujete-li mít plátno ve vzdálenosti 4 a více metrů. Jestli chcete koukat na filmy ve 3D, musíte si pořídit 3D projektor a speciální projektorové 3D brýle. Jaký 4K projektor? Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o XGIMI Horizon Pro, který si můžete pořídit za 43 390 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší 4K projektory z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie 4K projektory recenze a testy.

Jak vybrat datový projektor?

Jaký projektor vybrat dle srovnávacího testu

Velmi dobře si vedl variabilní projektor s širokou kompatibilitou Epson EB-992F, chybu neuděláte ani s modelem Optoma HD146X s vysokým rozlišením. Náročné zákazníky uspokojí Xiaomi Mi 4K Laser Projector se 4K rozlišením.
Také, jak promitat venku? Pokud máte vybraný prostor, postavte si rám na plátno. Na něj použijte tvrdé dřevo, například z borovice, nebo z PVC trubek. Ze stejně dlouhých latěk si sestrojte obdélník tak veliký, aby vám vyhovoval. Při tom myslete nejenom na velikost plátna, ale také na specifikaci projektoru, aby byl promítaný obraz kvalitní.

Tak jaký levný projektor?

Cena projektorů je poměrně vysoká, nejlevnější modely začínají na cca 5 000 Kč, cena nejdražších může šplhat i přes 100 000 Kč a více. Pokud chcete model, který splní vaše očekávání, měli byste vybírat v cenovém rozmezí 10 – 30 000 Kč. Kvalitní projektor, který má i několik funkcí je možné koupit za cca 15 000 Kč. Jaký Mini projektor? Test a recenze nejlepších mini projektorů 2022

  • Nejlepší celkově Acer B250i. Pro náročné Nejlepší mini projektor s kvalitním obrazem a DLP LED technologií.
  • Nejlepší cena/výkon. Xgimi Mogo Pro. Zlatý střed. Full HD přenosný projektor s bohatou výbavou a skvělým zvukem za TOP cenu.
  • Kapesní projektor. Acer C202i LED. Levný základ.

Jak vybrat projektor na filmy?

Projektor na filmy by měl mít především skvělé podání barev a vysoké rozlišení. Pokud máte rádi 3D filmy, prohlédněte si 3D projektory a užijte si trojrozměrný obraz. Volte projektory s co nejvyšším kontrastním poměrem, aby byla černá co nejvěrnější. Na jakém principu funguje dataprojektor? Princip je kombinací LCD a DLP projektoru. Lampa vyrobí světlo, hranol rozdělí světlo z lampy na tři základní barvy, tyto světelné paprsky dopadnou na LCoS displej a od toho se, podobně jako u DLP projektorů, odrazí.

Jak funguje projektor s wifi?

Pokud budete k projektoru připojovat telefon s Androidem, pak můžete před prvním spárováním třeba v případě testovaného Epsonu využít bezkontaktní technologii NFC. Stačí se přiblížit ke značce na projektoru a na telefonu se načte Google Play s aplikací, přes kterou můžete po jejím stažením projektor ovládat.

By Harvard Golson

Co to je nativní rozlišení? :: Kolik stojí kvalitní notebook?
Užitečné odkazy