Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Video Na Youtube?

Proč mi nejde video na YouTube?

Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.

Přečtěte si více

Také, proč mi nejde spustit video?

Zkusila bych restartovat počítač a když to nepomůže tak přeinstalovat programy(prohlížeče), ve kterých videa přehráváte. Zkuste se také podívat do správce programů (Alt+Ctrl+Del) to záložky procesy jestli nemáte některé programy spuštěné vícekrát. Ukončit je a pustit znovu. Jak přehrát Flash video? Další informační zdroje

  1. Adobe Flash Player nutný doplněk do webového prohlížeče pro přehrávání flash videí, ale také třeba flash animací na webových stránkách.
  2. LongTail Video FLV Player zajišťuje rozpohybování flash videa na úrovni webového serveru.

Jak obnovit YouTube?

Posílení ochrany účtu

  1. Přejděte do účtu Google.
  2. Na navigačním panelu vlevo klikněte na Zabezpečení.
  3. V sekci Přihlášení do Googlu přidejte možnosti obnovení, které vám v budoucnu usnadní obnovení přístupu k účtu. Jak nastavit možnosti obnovení Zapněte dvoufázové ověření, které do účtu přidá další úroveň zabezpečení.
Jak se přihlásit na starý účet na YouTube? Pokud účet Google nemáte, vytvořte si jej.
  1. Přejděte na stránku www.youtube.com/gaia_link.
  2. Do pole vlevo zadejte své uživatelské jméno a heslo YouTube. Upozornění: Pokud si nepamatujete své původní heslo na YouTube, není u tohoto typu účtů bohužel možné heslo znovu získat.
  3. Vyberte možnost Požádat o kanál.

Tak jak nastavit video na youtube?

Správa nastavení kanálu

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .
  3. V levé nabídce vyberte možnost Kanál.
  4. Upravte nastavení kanálu a vyberte možnost Uložit.
Proč mi nejdou přehrávat videa na Facebooku? Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení podporuje přehrávání videa. Pokud vaše zařízení nepodporuje videa, zobrazí se vám obrázek miniatury, ale video si nepřehrajete. Restartujte nebo aktualizujte své mobilní zařízení: Restartujte svoje mobilní zařízení.

Můžete se také zeptat, jak přehrát avi v mobilu?

Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat. Jak nastavit HTML5 v Google Chrome? Pokud na desktopu používáte Chrome ve vývojové větvi Dev, můžete vyzkoušet nové experimentální nastavení pro HTML5 video. Stačí na adrese chrome://flags/#enable-new-video-renderer aktivovat nový renderer a prohlížeč restartovat.

Lidé se také ptají, jak přehrát adobe flash player?

Přestože společnost Adobe zrušila podporu pro Flash, můžete si stále stáhnout Adobe Flash Player jako samostatný přehrávač pro PC a Mac. Chcete-li přehrávat soubory SWF Flash v počítači bez prohlížeče, musíte si stáhnout soubor Ladicí program obsahu projektoru Flash Player od společnosti Adobe.

By Melvin Skilling

Jaký je rozdíl mezi HD a Full HD? :: Jaké jsou vyjmenovaná slova po B?
Užitečné odkazy