Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Android?

Jak aktivovat Android?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

Přečtěte si více

Také, proč padají aplikace?

Problém souvisí se systémovou komponentou nazvanou Android System WebView. Google pro ni prostřednictvím obchodu Google Play vydal zabugovaný update, což mělo u mnoha uživatelů za následek padání aplikací. Podle toho, jak opravit aplikaci? Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.

Jak opravit chybu Androidu?

Jak opravit chybu Androidu ve smartphonu

V zobrazeném seznamu vyberte položku »Moje aplikace a hry«, v přehledu vyhledejte a otevřete »Android System WebView«. Protože chybou je postižena poslední aktualizace, můžete nyní zvolit možnost »Odinstalovat aktualizaci« a obnovit původní stav komponenty.
Když to vezmeme v úvahu, jak stahovat z google play bez aplikace? Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jak preinstalovat aplikaci?

Instalace aplikací nebo programů:

  1. Krok 1: Dotkněte se položky Play Store na domovské obrazovce.
  2. Krok 2: Na rozhraní App klepněte na INSTALL .
  3. Krok 3: Klepněte na tlačítko Přijmout .
  4. Krok 1: Klepněte na položku Nastavení.
Co je to Google Play? Pomocí služby Google Play můžete procházet, vyhledávat, zobrazovat, streamovat nebo stahovat obsah pro mobilní zařízení, počítač, televizor, hodinky nebo jiné podporované zařízení („zařízení“). K používání služby Google Play budete potřebovat zařízení, které splňuje určité požadavky na systém a kompatibilitu.

Jak si stáhnout aplikaci Zásilkovna?

Appka je zdarma ke stažení v App Store a Google Play! Co kdyz Nevyzvednu Zasilkovnu? Nevyzvednuté Zásilky budou vráceny Odesílateli včetně Zásilek, které Příjemci odmítnou převzít. Odesílatel se zavazuje uhradit Zásilkovně odměnu za přepravu včetně odměny za další poskytnuté služby.

Pokud jde o to, jak nainstalovat zásilkovnu?

Důležité informace:

  1. iOS: v App Store je aplikace plně k dispozici a jde stáhnout bez potíží
  2. Android: pokud jste si naši appku stáhli kdykoliv do 3.
  3. Z-BOX: pokud jste si objednali zásilku do Z-BOXu a nyní vám nejde přes Google Play stáhnout aplikace pro otevření schránky Z-BOXu, stáhněte si appku z webu viz odkaz výše.

By Brunhilda

Proč nefungují některé aplikace? :: Kolik stojí vymena baterie na iPhonu?
Užitečné odkazy