Domovská stránka > C > Co Znamená Přesah V Excelu?

Co znamená přesah v Excelu?

Chybová hodnota #PŘESAH! neboli #SPILL! se objeví v případě, že výsledek dynamické funkce zasahuje do oblasti ve které už je nějaký text, případně v oblasti kde se tvoří dynamický výsledek funkcí (SORT, FILTER) je sloučená buňka.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co to je index?

Index je klíčový nástroj, který umožňuje relativní porovnání v čase či prostoru. Akciové indexy mapují vývoj na jednotlivých trzích, popř. jednotlivých oborech. Zřejmě nejsledovanější světové indexy jsou Dow Jones Industrial Average (DJIA), Nasdaq Composite nebo Standard & Poor's 500. Lidé se také ptají, co znamená slovo index? index (zákaz) – seznam zakázaných děl včetně jejich tvůrců, ale i činností, postojů, za totality předmět zvůle.

Jak napsat spodní index?

Klávesové zkratky: Použití horního nebo dolního indexu

  1. Vyberte znak, který chcete formátovat.
  2. Horní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL, SHIFT a znaménko plus (+). U dolního indexu stiskněte současně klávesu Ctrl a znaménko Rovná se (=).
Jak hledat v Excelu text? Vyhledání textu nebo čísel z panelu hledání

zadejte text nebo číslo, které chcete najít. Tipy: Ve vyhledávacích kritériích můžete použít zástupné znaky – otazník (?), hvězdičku (*), vlnovku (~). Pomocí otazník (?) můžete najít libovolný jeden znak – například s?t najde "sat" a "set".

Jak nahradit text v Excelu?

Funkce NAHRADIT (v angličtině REPLACE) nahradí ve zvoleném textu zadaný řetězec jiným řetězcem, když zadáte pozici prvního znaku a počet znaku.

  1. Syntaxe česky: NAHRADIT(starý;start;znaky;nový)
  2. Syntaxe anglicky: REPLACE(starý;start;znaky;nový)
  3. Popis argumentů:
  4. Pavel Lasák - autor webu.
Jak nastavit filtr v Excelu? Vyberte data, která chcete filtrovat.
  1. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Filtr.
  2. Kliknutím na šipku. v záhlaví sloupců si zobrazíte seznam, ve kterém si navolíte, co chcete filtrovat. Poznámka V závislosti na typu dat ve sloupci vám Excel zobrazí buď Filtry čísel nebo Filtry textu.

Jak vnořit funkcí Když?

Pokud jste klikli na KDYŽ, zobrazí se v dialogovém okně Argumenty funkce argumenty funkce KDYŽ. Pokud chcete vnořit jinou funkci, můžete ji zadat do pole argumentu. Můžete třeba zadat SUMA(G2:G5)do Value_if_true funkce KDYŽ. Zadejte všechny další argumenty, které jsou potřeba k dokončení vzorce. Jaké jsou funkce v Excelu? V Microsoft Excel je k dispozici několik stovek různých funkcí. Funkce se dělí do několika různých kategorií - matematické a trigonometrické, finanční, statistické, vyhledávací, textové, datum a čas, logické, databázové, informační a inženýrské.

Jak napsat v Excelu nebo?

NEBO – =KDYŽ(NEBO(něco je PRAVDA; něco jiného je PRAVDA); Hodnota když PRAVDA; Hodnota když NEPRAVDA) NE – =KDYŽ(NE(něco je PRAVDA); Hodnota když PRAVDA; Hodnota když NEPRAVDA)

By Jamal

Jak otestovat HDMI kabel? :: Proč nefunguje funkce Svyhledat?
Užitečné odkazy