Domovská stránka > J > Jak Si Vydělat Peníze Na Steam?

Jak si vydělat peníze na Steam?

Není možné převést peníze přímo z peněženky Steam na jakýkoli účet elektronického platebního systému nebo na bankovní účet, takže budete muset použít zprostředkovatele. Převedou požadovanou částku do vaší peněženky a na oplátku budou vyžadovat převod ve službě Steam.

Přečtěte si více

Jak převést peníze ze Steamu na paypal?

Nejde. Jediný co můžeš udělat je, že si něco koupíš na steamu a pak to prodáš na externí stránce. Jak se přihlásit na Steam? Jak se do Steamu zaregistrovat

  1. otevřete nově nainstalovanou aplikaci Steam a vyberte možnost Vytvořit nový účet.
  2. přečtěte si a odsouhlaste Smlouvu o užívání služby Steam a Zásady ochrany soukromí společnosti Valve.
  3. zvolte si název účtu, bezpečné heslo o minimálně osmi znacích a vyplňte email.

Jak se instaluje hra?

Otevřete aplikaci Microsoft Store. Další informace o tom, jak aplikaci najít, najdete v části „Koupit a nainstalovat“. V pravém horním rohu obrazovky vyberte Další informace (…) a pak vyberte Moje knihovna. Vyberte Nainstalovat vedle hry, kterou chcete nainstalovat. Jak pridat hru do knihovny Steam? Spusťte klienta Steam. Vyhledejte odkaz „+ Přidat hru“ v levém dolním rohu obrazovky. V závislosti na tom, ve kterém stylu karty / zobrazení se nacházíte, vaše pozadí nemusí vypadat jako naše na níže uvedeném snímku obrazovky, ale odkaz tam stále bude (jsme v knihovně -> zobrazení mřížky).

Také, jak si stáhnout hry?

S rychlým internetem můžete oblíbenou hru hrát i do pár minut. Vše, co k tomu budete potřebovat je program µTorrent, který je k dispozici zdarma. Často se při instalaci her setkáte také s potřebou virtuální mechaniky, kterou zajistí program Daemon Tools, ke stažení rovněž zdarma. Co dělat když mi nejde spustit hra na Steamu? Pokud se Vaše hra nechce spustit, mohou být příčinou poškozené soubory hry. Ověřte proto jejich integritu dle pokynů uvedených na stránce Ověření integrity souborů hry. Hry se také nemusejí spouštět, když do chodu služby Steam zasahují jiné programy.

Jak aktivovat hru?

Jak aktivovat digitální hru?

  1. Spusťte aplikaci Steam a přihlaste se ke svému Steam účtu.
  2. Klikněte na nabídku Hry na horní liště (Games).
  3. Klikněte na aktivaci produktu na Steamu (Activate a Product on Steam).
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončíte aktivaci.
  5. Hra se začne stahovat a za chvíli můžete hrát.
Kde jsou nainstalované hry Steam? Hry se totiž ukládají pod Steam\SteamApps složku. Až později přišla možnost při instalaci alespoň zvolit kam se hra instaluje. Problém ale zůstával u již nainstalovaných her. Nová verze Steam klienta přichází s možností přesunout hru (instalační složku) kamkoliv budete chtít.

Pokud jde o to, jak funguje steam klíč?

Pro zahájení vyberte jednu z možností

Dárkové kupony služby Steam a kódy pro peněženku služby Steam fungují stejně jako dárkové poukazy a po aktivaci je tak lze ve službě Steam využít k zakoupení her, softwaru a dalších položek, které služba Steam nabízí.

By Westlund Langlois

Jaká je aktuální verze Windows 10? :: Jaké jsou operační systémy?
Užitečné odkazy