Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Číslo Aby Mi Nevolalo?

Jak zablokovat číslo aby mi Nevolalo?

Když nechcete, aby se vám dovolalo konkrétní telefonní číslo, můžete to zařídit přes funkci telefonu nebo aplikací pro chytrý telefon. Blokaci na síti pro konkrétní čísla nenabízíme. Pokud se jedná o obtěžující volání, můžete nás požádat o identifikaci volajícího přes speciální formulář.

Přečtěte si více

Jak odblokovat prichozi hovory?

Odblokování čísla

  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Nastavení Blokovaná čísla.
  4. U čísla, které chcete odblokovat, klepněte na Vymazat. Odblokovat.
A další otázka, jak blokovat čísla z ciziny? Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F.

Jak odblokovat číslo na iphonu?

Jestli chcete nějaké telefonní číslo, kontakt nebo e-mailovou adresu odblokovat, přejeďte přes položku doleva a klepněte na Odblokovat. Jak odblokovat? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak blokovat nežádoucí hovory?

hovory

Blokování všech odchozích hovorů (včetně zahraničních)Zapojení*33*bezpečnostní kód*kód služby#[odeslat]
Blokování odchozích hovorů do zahraničíZapojení*331*bezpečnostní kód*kód služby#[odeslat]
Vypojení#331*bezpečnostní kód#[odeslat]
Kontrola stavu*#331#[odeslat]
Tak proč mi nejde volat? Vy nebo volaný jste zařazeni například do podnikové sítě, která neumožňuje hovor uskutečnit (například je zakázáno volat na čísla mimo firmu atd.). Pokud jste v podnikové síti vy, zkuste zavolat z jiného čísla. Pokud je naopak v uzavřené síti volaný, zbývá už jen kontaktovat jej jiným způsobem.

Jak zablokovat číslo Honor?

Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu. Jak blokovat vsechny hovory? Možností, jak blokovat hovory, jsou desítky

Aplikací na blokování nevyžádaných hovorů je dnes celá řada. Kromě výše popsaných aplikací jmenujme třeba Call Blocker pro Android nebo českou aplikaci Zvednout to? pro iOS.

Může se také zeptat, jak nahlasit číslo?

Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit.

By Silberman Kime

Jak se používá VPN? :: Jak opravit spouštění Windows 7?
Užitečné odkazy