Domovská stránka > P > Proč Mi Nefungují Data O2?

Proč mi nefungují data O2?

Zkuste SIM kartu vložit do jiného zařízení (např. do chytrého telefonu nebo tabletu) a vyzkoušejte, jestli internet na zařízení funguje správně. Nezapomeňte na zařízení povolit data nebo provést jiná nastavení nezbytná pro příjem internetu. Nesprávné nastavení bývá při kontrole funkčnosti internetu častou chybou.

Přečtěte si více

Podle toho, jak zprovoznit mobilní data?

Vypni data v mobilu

Abyste se dostali na rozšířené možnosti – Mobilní sítě, je třeba podržet prst na tlačítku Data delší dobu. je je více voleb, vás ale bude zajímat odkaz který vidíte na obrázku. Zaškrtnutím mobilní internet povolíte – zapnete, pokud dáte „fajfku“ pryč, pak se internet v telefonu vypne.
Co znamená VoLTE? Technologie, která umožňuje hovory v síti LTE (Voice over LTE). Hovor tedy neprobíhá přes hlasovou část GSM sítě ale po datovém kanálu. Jedná se tak o variantu VoIP (volání po datové síti pomocí IP protokolu). Volání stojí stejně jako běžné hovory podle vašeho tarifu a nespotřebuje vám žádná data.

Co znamená ikona VoLTE?

VoLTE (Voice over LTE) znamená, že váš hovor spojíme přes LTE síť. Je dostupné všude tam, kde má Vodafone LTE signál. VoLTE nefunguje v zahraničí v roamingu. Telefony s podporou VoLTE podporují také Wi-Fi volání. Kde najdu VoLTE? Většina zařízení, která disponují čistým Androidem, má toto nastavení ukryto v sekci Mobilní sítě-Nastavení IMS-Hlas přes LTE (případně VoLTE). Někteří výrobci toto nastavení umísťují do nabídky Hovory, další pak přímo do nastavení aplikace pro volání (obvykle pojmenované jako Telefon).

Jak pripojit internet na Vodafone?

K internetu se u nás můžete připojit 2 základními způsoby:

  1. Mobilní připojení - stačí vám telefon, tablet nebo modem s podporou mobilních sítí a tarif pro připojení.
  2. Pevný internet - bez datových limitů a se stabilní rychlostí, jen si předem ověřte, že je u vás dostupný.
Jak zapnout internet Vodafone? Jak ručně nastavit router k připojení na internet
  1. Zapněte router: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.
  2. Vytvořte připojení k Wi-Fi-hotspotu:
  3. Vytvořte připojení k webovému rozhraní routeru:
  4. V menu najděte „Připojení“:
  5. Vytvořte nový přístupový bod:
  6. Zadejte APN:
  7. Zadejte volané číslo:
  8. Uložte a dokončete:

Jak aktivovat novou SIM kartu Vodafone?

V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM. Jak aktivovat VoLTE T Mobile? Volání přes VoLTE nastavíte v menu Nastavení > Mobilní data > Zapnout LTE > Hlas a data (tato volba je dostupná pouze od verze iOS 9.1). K aktivaci služby v našich systémech dojde do 24 hodin po prvním povolení služby v menu telefonu.

Jak vypnout VoLTE Xiaomi?

Po továrním resetu, při jeho znovuzprovozňování, nastavování se vás bude telefon tázat, jak jej chcete nastavit. Nabídne vám to dvě možnosti výběru. Zvolte možnost „Nastavit jako nové zařízení“. Po uskutečnění továrního resetu následně proveďte krok 1 > vypnutí funkce VoLTE.

By Gusti Leep

Jaký je rozdíl mezi Windows a Linux? :: Proč mi nejde LTE?
Užitečné odkazy