Proč mi nejde LTE?
Pokud LTE nefunguje ani po výměně SIM karty a přijetí konfigurační SMS, pak lze předpokládat, že je chyba na straně mobilního telefonu. Začněme tím nejjednodušším – kontrolou, zda rychlá data nemáte zakázaná v nastavení.
Můžete se také zeptat, jak si zapnout lte?
Když váš operátor podporuje VoLTE
Nebo přejděte do Nastavení > Mobilní data a klepněte na Zapnout LTE. Pokud váš operátor podporuje volání přes LTE (VoLTE), zobrazí se tyto možnosti: Vypnuto: Vypne LTE. Hlas a data: Povolí v síti LTE hlasové hovory i mobilní data. Co delat kdyz nefungují data? Restartujte zařízení.
Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Síť a internet nebo Připojení. Tyto možnosti se v závislosti na zařízení mohou lišit. Vypněte Wi-Fi, zapněte mobilní data a zkontrolujte, zda se něco změnilo. Pokud ne, vypněte mobilní data, zapněte Wi-Fi a znovu ověřte stav.
Proč mi nejde internet v mobilu?
Nejčastěji pomůže vypnutí a zapnutí telefonu - je možné, že telefon chybně komunikuje se sítí. Zkontrolujte nastavení internetu na SIM kartě a čerpání datového limitu v Můj T-Mobile v sekci Služby > Internet. Nastavte si správně telefon pomocí konfigurační zprávy nebo interaktivního návodu. Jak vypnout VoLTE? V systému Android
Obvykle stačí provést následující: Přístup k nastavení Android. Navštívit Připojení a vyberte možnost Mobilní sítě. Poté přejděte do sekce LTE / 4G a deaktivujte přepínač tam, kde se objeví „VoLTE hovory“.
Jak aktivovat LTE Vodafone?
LTELTE
Jaké jsou další možnosti:
- Můžete navštívit prodejnu Vodafonu, kde vám SIMku vyměníme na počkání.
- Můžete zavolat operátorovi na *77, který vám SIMku nechá poslat poštou do 2 pracovních dnů.
Jak zapnout VoLTE?
- Otevřete systémové Nastavení.
- Pokračujte do SIM karty a mobilní sítě.
- Otevřete SIM kartu, na které chcete aktivovat VoLTE.
- Aktivujte přepínač Použít VoLTE.
Jak zapnout data při volani?
Omezení využití mobilních dat
- Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení.
- Zapněte nebo vypněte možnost Omezit využití mobilních dat.
Proč nefungují data Vodafone?
Existuje několik důvodů, proč data u Vodafonu nefungují. Jednou z možností je problém se sítí Vodafone. Další možností je, že nastavení telefonu není správně nakonfigurováno pro data Vodafone. Je také možné, že je problém v samotném telefonu.