Domovská stránka > C > Co Dělá Ctrl Alt Delete?

Co dělá Ctrl Alt Delete?

Například během okamžiku před bootem počítače (před startem operačního systému) nebo v DOSu, Windows 3.0 a brzké verze Windowsu nebo OS/2 tato klávesová zkratka rebootuje počítač. Od Windows 95 tento příkaz spouští správce úloh anebo bezpečnostní komponentu počítače, která spolupracuje na ukončení sezení Windows.

Přečtěte si více

Tak proč nefunguje ctrl alt delete?

Ctrl Alt Del nefunguje problém se může objevit z důvodu infekce malwarem. V takovém případě musíte spustit úplnou kontrolu systému na přítomnost virů a malwaru, abyste je mohli odstranit. Proveďte tuto práci pomocí programu Windows Defender nebo jiného antiviru jiného výrobce. Jak zakázat vyžadování Ctrl Alt Delete před přihlášením k PC? Pro provedení tohoto úkolu musíte být přihlášeni jako správce PC. Klikněte na tlačítko Start -> Ovládací panely a poté poklikejte na položku Uživatelské účty. Přepněte se na kartu Upřesnit. Ve skupině Zabezpečení přihlášení zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Požadovat stisknutí kláves Ctrl+Alt+Delete.

Co dělá Ctrl Alt děl?

Pokud jste přihlášeni k Windows 10, 8, 7 nebo Vista, Ctrl + Alt + Del spustí Zabezpečení systému Windows, které vám umožní uzamknout počítač, přepnout na jiného uživatele, odhlásit se, spustit Správce úloh nebo vypnout / restartujte počítač. Ve Windows XP a starších spouští klávesová zkratka Správce úloh.

By Trill

Jak zobrazit výsledek vzorce v Excelu? :: Proč je Apple tak úspěšný?
Užitečné odkazy