Domovská stránka > J > Jak Na Iphone Se?

Jak na iPhone se?

Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.

Přečtěte si více

Jak zjistit rychlost nabíjení?

Aplikace Ampere funguje na velmi jednoduchém principu – měří proud, který putuje do telefonu při nabíjení. Právě hodnota proudu nám prozradí, jak rychle se telefon nabije. U běžných nabíječek se nabíjecí proud pohybuje většinou v rozmezí od 1 do 2 A, z počítače pak nabíjíme nejčastěji pouze 0,5 Ampéry. Tak jak rychle nabit iphone 11? Pro rychlonabíjení jablečných telefonů je nutné pořídit adaptér a kabel s podporou Power Delivery, tedy adaptér s USB-C a kabel Lightning – USB-C. Novější iPhony podporují nabíjení až o výkonu 20 W, takže je nutné pořídit adaptér s takovým výkonem.

Jak rychle se nabije iPhone 11?

Nabití až na 50 % za 30 minut 9 20W nebo silnějším adaptérem (prodává se zvlášť) Vestavěná dobíjecí lithium‑iontová baterie. Také, jak naformatovat baterii iphone? Jak formovat baterii iPhone

  1. Vybijte iPhone tak, že se sám vypne v důsledku nízkého stavu baterie.
  2. Připojte iPhone k nabíječce nebo USB portu a nabíjejte jej dokud není baterie nabita na 100%.
  3. Tímto postupem zajistíte pohyb všech elektronů v baterii, který je nezbytný pro správné udržení kapacity baterie.

Jak Nabijet iPhone 13 Mini?

Bezdrátové nabíjení MagSafe příkonem až 15 W. Bezdrátové nabíjení Qi příkonem až 7,5 W. Nabíjení přes USB z počítače nebo napájecího adaptéru. Podpora rychlého nabíjení: nabití až na 50 % za 30 minut 10 20W nebo silnějším adaptérem (prodává se zvlášť) Jak Nabijet iPhone 12? Zapojte USB-C konektor nabíječky MagSafe do doporučeného 20W nebo výkonnějšího USB-C napájecího adaptéru Apple nebo kompatibilního USB-C adaptéru jiného výrobce. Můžete ho taky zapojit do USB-C portu na Macu nebo PC.

Jakou nabíječku pro iPhone 12?

Nejvhodnější nabíječkou pro iPhone 12 je rychlonabíječka s výkonem alespoň 18W a samozřejmě s USB-C konektorem. Nabíječka s menším výkonem vám telefon dobije také, ale za podstatně delší dobu. Jak zmenit barvu kalendare iPhone? Změna barvy kalendáře

  1. Klepněte na volbu Kalendáře u dolního okraje obrazovky.
  2. Klepněte na. u požadovaného kalendáře a vyberte barvu.
  3. Klepněte na Hotovo.

Lidé se také ptají, jak kalibrovat displej iphone?

iPhonu 8 a starší: přejeďte prstem od spodního okraje displeje nahoru. Zde se nachází posuvník jasu. Jeho korekcí nahoru nebo dolů si jas snadno upravíte. Podobně můžete činit i v nabídce Nastavení - > Zobrazení a jas.

By Elna Didyk

Jak nejlépe poslouchat hudbu? :: Na co se podívat 2021?
Užitečné odkazy