Domovská stránka > J > Jak Koupit Jízdenku Přes Idos?

Jak koupit jízdenku přes IDOS?

Nákup jízdenky

V registraci je třeba zadat e-mailovou adresu, na kterou bude aplikace jízdenky posílat. Placení probíhá platební kartou přes platební bránu. Při nákupu jízdenky je třeba uvést jméno cestujícího a poslední čtyři číslice nějakého osobního dokladu (např. občanky).

Přečtěte si více

Co stojí Litacka?

Cena roční jízdenky pro Prahu je 3650 Kč, což vychází na méně než 310 Kč za měsíc. Pokud si kupujete 8 jízdenek za 40 Kč průměrně každý měsíc, vyplatí se vám předplatit si roční jízdné. Uvedené informace se nevztahují na linku AE. Můžete se také zeptat, kde koupit prukazku na autobus? Časově předplatní jízdenku (průkazka + kupón) si můžete s DPMCB pořídit v podobě: 1. papírové průkazky (oficiálně předplatní časová jízdenka): koupíte ji v předprodejních kancelářích, kde také budete dokupovat kupóny; 2.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho platí pid?

15. Pomocí mobilní aplikace „PID Lítačka“ lze zakoupit všechny jízdenky pro území Prahy (od půlhodinové až po třídenní). Cena a délka platnosti je stejná jako u papírových jízdenek. Zakoupenou jízdenku je nutné v aplikaci aktivovat. Může se také zeptat, jak se platí ve vlaku? U průvodčího

  • Co si můžu koupit: vnitrostátní jízdenky a místenky (nelze zakoupit Flexi zvýhodněnou jízdenku a Vázanou jízdenku)
  • Jak zaplatím: v hotovosti v Kč nebo v eurech, elektronickou peněženkou na In Kartě, v některých vlacích platební kartou.
  • Jakým způsobem jízdenku dostanu: vytištěná papírová jízdenka.

Můžete se také zeptat, jak dlouho plati jízdenka na vlak?

Tam i zpět. Cena záleží na ujetých kilometrech. „Cestu je nutné nastoupit v první den platnosti jízdenky. Ta vyprší v 6 ráno následujícího dne u vzdálenosti do 50 kilometrů, do půlnoci druhého dne platí u delších vzdáleností,“ shrnula mluvčí Českých drah pro Olomoucký kraj Vanda Rajnochová. Jak se prokázat že jsem student? Prokázat, že jste student nemusíte pouze mezinárodní kartou ISIC, ale stačí vám i studentská karta vydaná školou, kterou studujete. Použít ji můžete například při zakoupení kuponu na MHD, vstupech do muzeí, … Bohužel ale nenabízejí větší množství slev, pouze ty, které jsou uznávané pro všechny studenty.

Když to vezmeme v úvahu, jak zaplatit mhd?

SMS jízdenku je možno zakoupit kdykoliv a kdekoliv, kde lze použít mobilní telefon. Cena SMS jízdenky činí 31 Kč nebo 42 Kč nebo 120 Kč nebo 330 Kč (včetně DPH) + cena SMS zprávy dle vašeho tarifu u operátora. SMS jízdenka je přestupní a její platnost je 30 minut nebo 90 minut nebo 24 hodin nebo 72 hodin. Jak platit v MHD Pardubice? S přechodem na nový odbavovací systém rozšířil dopravní podnik možnost odbavení cestujících bezkontaktní platební kartou VISA a Mastercard. Platba bezkontaktní platební kartou poskytuje stejné tarifní výhody jako úhrada jízdného pomocí elektronické peněženky na Pardubické kartě.

Můžete se také zeptat, jak platit kartou v mhd brno?

DPMB spouští ve vozech platbu kartou

Základním principem celého systému je jednoduchost. Stačí, když po nástupu přiloží kartu k validátoru. Systém automaticky započítá hodinovou jízdenku za 25 Kč. Pouze pokud má cestující zájem o jízdenku na 15 minut, pípne si i při výstupu.

By Dunaville

Kolik stojí dobrý fotak? :: Jak zjistit spotřebu dat?
Užitečné odkazy