Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Android Auto?

Jak aktualizovat Android auto?

Chcete-li aktualizovat Android Auto, přejděte do obchodu Play a zadejte Android Auto. Pokud nemáte palubní desku ve svém autě nebo ji nepoužíváte, pravděpodobně ji používáte Android-Auto-Mobile. Tato aplikace umožňuje uživatelům systému Android 10 používat svou obrazovku jako řídicí panel pro Android Auto.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat beta verzi Android 12?

V systému Android to lze provést dvěma způsoby:

  1. Přejděte do Nastavení > Informace o telefonu > Číslo sestavení. Pokud číslo sestavení začíná na S2B, používáte beta verzi systému Android 12.
  2. Restartujte zařízení. Zobrazí se vám zpráva s informací, že máte na zařízení nainstalovanou beta verzi systému Android.
Které telefony dostanou Android 12? Telefony Xiaomi, které dostanou Android 12
  • Xiaomi 11 LE.
  • Xiaomi 11T.
  • Xiaomi 11T Pro.
  • Xiaomi 12X.
  • Xiaomi Mi 10 Lite.
  • Xiaomi Mi 10 Lite Zoom.
  • Xiaomi Mi 10 Pro.
  • Xiaomi Mi 10 Ultra.

Tak proč mi nejde aktualizovat android?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store. Jak spustit aktualizace? Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update .

Jak nainstalovat Android 10?

Přejděte do Nastavení> Systém a aktualizace> Aktualizace softwaru> Zkontrolovat aktualizace> Pokud se nabídne update na EMUI 10 > Stáhnout a nainstalovat. Můžete také upgradovat na EMUI 10.0 pomocí HiCare. Než začnete, ujistěte se, že má vaše zařízení nejnovější verzi aplikace HiCare. Tak jak nainstalovat aktualizací xiaomi? Jak na aktualizace MIUI a Androidu?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce O telefonu.
  3. Klepněte na obdélník Verze MIUI.
  4. Klepněte na tlačítko Zkontrolovat aktualizace.
  5. Pokud je k dispozici aktualizace MIUI a/nebo Androidu, nabídne vám systém její stažení a následnou instalaci.

Jak se vrátit k předchozí verzi Androidu?

Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový “rollback” balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.
Jak nainstalovat Android 9? Na vašem počítači navštivte webovou stránku Essenta pro vývojáře Android Pie Developer pomocí níže uvedeného odkazu. Až tam najdete možnost „Stáhnout a přehrát náhled na vývojáře systému Android P“ a poté vyplňte požadované informace.

Také, jak nainstalovat starší verzi miui?

Dobrý den, ne, bohužel vrátit se nelze. Je to, mimo jiné, z bezpečnostních důvodů – nová verze opravuje chyby té předchozí, včetně bezpečnostních.

By Winona Pachlin

Jak provést aktualizaci Androidu? :: Jak Aktualizace Android 5.1 na 6?
Užitečné odkazy