Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Android Auto?

Jak zobrazit Android auto?

Jak na to? Otevřete aplikaci Android auto. (V Androidu 11 už to není speciální aplikace, ale stejnou obrazovku otevřete v Nastavení - Připojená zařízení - Předvolby připojení - Android Auto.) Zde si můžete vybrat, které aplikace budou zobrazeny na výchozí obrazovce.

Přečtěte si více

Jak propojit CarPlay?

Pokud vaše auto podporuje CarPlay pomocí USB portu, zapojte svůj iPhone do USB portu vašeho auta nebo stereo. Port USB může být označen ikonou CarPlay nebo ikonou smartphonu. Pokud vaše auto podporuje bezdrátový CarPlay, CarPlay nastavíte stisknutím a podržením tlačítka hlasového příkazu na volantu. Když to vezmeme v úvahu, jak zrcadlit telefon v autě iphone? Pokud auto podporuje CarPlay jen bezdrátově, stiskněte a podržíte tlačítko hlasového ovládání na volantu. Autorádio musí být v režimu bezdrátového nebo Bluetooth připojení. Pak na iPhonu přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay a vyberte své auto.

Když to vezmeme v úvahu, které aplikace jsou oficiálně kompatibilní s android auto?

Vybírat si můžete například Google Maps, Waze nebo nové Mapy od Seznamu. A jelikož je bezpečnost na prvním místě, tak je nutné taktéž zmínit komunikační nástroje jako Messenger nebo WhatsApp. Díky jejich implementaci v systému vozu nemusíte sklopit zrak do telefonu. Jak koupit Sygic pro Android? Na vašem chytrém telefonu otevrete Google Play Store nebo App Store. “Sygic GPS Navigation & Maps” a nainstalujte ji.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje navigace sygic?

Po připojení telefonu ve vozidle s podporou Android Auto se aplikace zobrazí na dotykovém displeji vozidla. Uživatelské rozhraní s velkými tlačítky a intuitivním designem se snadno ovládá. 3D mapy, texty a značky jsou dobře čitelné. A díky připojení k audio systému vozidla jsou hlasové pokyny navigace zřetelnější. Můžete se také zeptat, jak naučit google assistant česky? Nastavte v aplikaci češtinu a druhý jazyk, kterému Asistent rozumí. Otevřete aplikaci Google, vejděte přes tři tečky vpravo dole do Nastavení, otevřete Hlasové vyhledávání a u jazyků vyberte dlouhým stisknutím češtinu a krátkým třeba angličtinu.

Jak naucit Google Assistant česky?

Máte-li doma samotné zařízení, stačí použít klíčová slova Hey, Google nebo OK, Google a Asistent vás začne poslouchat. Jak jsme již zmínili v úvodu, Google Assistant rozhodně není jediným hlasovým pomocníkem na trhu, oproti ostatním má však některé přednosti. Jak nastavit Google Assistant na češtinu? Změna jazyka v zařízení Android

  1. V zařízení Android klepněte na Nastavení .
  2. Klepněte na Systém Jazyky a zadávání Jazyky. Pokud možnost Systém nevidíte, klepněte v sekci Osobní na Jazyky a zadávání Jazyky.​
  3. Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít.
  4. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.

Pokud jde o to, jak nastavit aplikaci android auto?

V seznamu aplikací klepněte na Přizpůsobit a potom se přepněte do telefonu. Nyní můžete rozhodnout, které aplikace (musí být kompatibilní s Android Auto) se zobrazí na displeji. Je dobré se předem zbavit aplikací, které nebudete v autě používat, pomůže vám to v rychlejší orientaci.

By Aaren Breidel

Jak najít myš na počítači? :: Kdy bude Android Auto v ČR?
Užitečné odkazy