Domovská stránka > J > Jak Spustit Android Auto V Telefonu?

Jak spustit Android Auto v telefonu?

Pokud již váš telefon Android byl připojen, při připojení nastane následující situace: Pokud zvolíte nastavení pro automatické spuštění, systém Android Auto se spustí automaticky a zobrazí se název zařízení. Klepnutím na název zařízení otevřete dlaždici Android Auto a zobrazíte kompatibilní aplikace.

Přečtěte si více

Jak spojit auto s mobilem?

Nejprve nechte v telefonu vyhledat dostupná bluetooth zařízení a ze seznamu nalezených vyberte jednotku přístroje. Pak v závislosti na verzi bluetooth telefonu potvrďte spárování. Na přístroji i v telefonu potvrďte během 30 vteřin šestimístný PIN kód zobrazený na displeji přístroje a telefonu. Jak spojit mobil s autem? Párování z telefonu

  1. Ověřte, zda je auto viditelné a lze se s ním spárovat.
  2. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  3. Klepněte na Připojená zařízení. Pokud se zobrazí možnost Bluetooth, klepněte na ni.
  4. Klepněte na Spárovat nové zařízení název auta.

Pokud jde o to, kdy bude android auto v Čr?

Dostupnost v ČR

Od začátku roku 2021 je již možné stáhnout si Android auto klasicky v Google Play. Verze Androidu 10 mají Android auto již vestavěnou a od verze 12 bude sloučena s Google Assistant.
Jak koupit Sygic pro Android? Na vašem chytrém telefonu otevrete Google Play Store nebo App Store. “Sygic GPS Navigation & Maps” a nainstalujte ji.

Jak funguje navigace Sygic?

Po připojení telefonu ve vozidle s podporou Android Auto se aplikace zobrazí na dotykovém displeji vozidla. Uživatelské rozhraní s velkými tlačítky a intuitivním designem se snadno ovládá. 3D mapy, texty a značky jsou dobře čitelné. A díky připojení k audio systému vozidla jsou hlasové pokyny navigace zřetelnější. A další otázka, proč nefunguje android auto? Problém se spuštěním aplikace Android Auto

Vous avez des problémy při spuštění aplikace, aniž by věděli, proč se Android Auto nespouští dobře. Spuštění je pomalé a máte potíže se spuštěním, jinak se nespustí vůbec. Pokud to nefunguje, zkuste to aktualizujte aplikaci Android Auto.

Jak propojit CarPlay?

Pokud vaše auto podporuje CarPlay pomocí USB portu, zapojte svůj iPhone do USB portu vašeho auta nebo stereo. Port USB může být označen ikonou CarPlay nebo ikonou smartphonu. Pokud vaše auto podporuje bezdrátový CarPlay, CarPlay nastavíte stisknutím a podržením tlačítka hlasového příkazu na volantu. Jak zrcadlit telefon v autě iPhone? Pokud auto podporuje CarPlay jen bezdrátově, stiskněte a podržíte tlačítko hlasového ovládání na volantu. Autorádio musí být v režimu bezdrátového nebo Bluetooth připojení. Pak na iPhonu přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay a vyberte své auto.

Jak nastavit aplikaci Android Auto?

V seznamu aplikací klepněte na Přizpůsobit a potom se přepněte do telefonu. Nyní můžete rozhodnout, které aplikace (musí být kompatibilní s Android Auto) se zobrazí na displeji. Je dobré se předem zbavit aplikací, které nebudete v autě používat, pomůže vám to v rychlejší orientaci.

By Mason Charlotten

Jak se Znaci Bluetooth? :: Jak zapojit Android Auto?
Užitečné odkazy