Domovská stránka > J > Jaké Jsou Výhody Iphone?

Jaké jsou výhody iPhone?

Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.

Přečtěte si více

Co je lepší iPhone nebo Samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu. Co je lepsi iPhone nebo Android? V mnoha ohledech snadněji a více uživatelsky nastavitelný Operační systém iOS je v mnoha hlediscích nastavení neuvěřitelně uzavřený. Ať už se bavíme o některých zvucích nebo třeba banalitě typu doba, o kterou se posune budík po jeho odložení, na Android se zkrátka operační systém od Applu nechytá.

Pokud jde o to, proč iphone a ne android?

Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.
Proč je Apple tak úspěšný? 1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.

Co neumí iPhone?

Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.
Proč si koupit Apple? Bezpečnost informací

Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android. Podle zprávy Forbes 97 procent malwaru na chytrých telefonech cílí na telefony s Androidem. Android telefony získávají malware a viry zejména z obchodů s aplikacemi.

Co znamená iPhone?

iPhone je mobilní zařízení od společnosti Apple, kombinující v sobě funkci telefonu a počítače. Jedná se o moderní přístroj, vybavený velkým dotykovým displejem a umožňující komunikaci na mnoha úrovních, spoustu funkcí, užitečných aplikací a také her. Kdo používá iPhone? Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Apple se letos stal první americkou firmou, jejíž tržní hodnota přesáhla dva biliony dolarů.

Co je to smartphone?

Se smartphony neboli chytrými telefony můžete kromě volání a psaní SMS také plnohodnotně surfovat na internetu, instalovat do nich další aplikace, hrát hry, fotit, využívat navigaci a mnoho dalšího. Liší se zejména operačním systémem, velikostí displeje, konstrukcí, výbavou a funkcemi.

By Scoter Hedberg

Který mobilní telefon má nejlepší fotoaparát? :: Jaký mobil dělá nejlepší fotky?
Užitečné odkazy