Domovská stránka > C > Co Je To Podle Fotky?

Co je to podle fotky?

Vyhledávání pomocí obrázků vám umožňuje najít další informace o obrázku nebo objektech v okolí. Můžete například pořídit fotku rostliny a na základě ní vyhledat informace nebo jiné podobné obrázky.

Přečtěte si více

Čím nahradit YouTube?

Aplikace: Pohodlné přehrávání z YouTube či alternativní...

  • Minimizer for YouTube. Aplikace Minimizer for YouTube představuje zajímavou alternativu ke standardnímu YouTube klientovi, který běžně neumí přehrávat videa na pozadí.
  • Brave Browser (Nightly)
  • Dropbox.
  • Vivaldi.
  • X-plore File Manager.
Lidé se také ptají, jaký vyhledávač je nejlepší? Ve výsledku to dopadlo tak, že Google sice na našich 100 testovacích dotazů odpověděl nejlepšími výsledky, ale jeho konkurenti se mu těsně přiblížili. Pozitivně nás překvapil zejména Bing, který za kvalitu vyhledávání obdržel 95,6 bodu ze 100 možných. Velmi dobře si vedl také vítěz našeho testu, vyhledávač StartPage.

Jak nezobrazovat reklamy?

Vypnutí personalizovaných reklam

  1. Přejděte na stránku Nastavení reklam.
  2. Vyberte, kde se mají změny projevit: Ve všech zařízeních, do kterých jste přihlášeni: Pokud nejste přihlášeni, vpravo nahoře vyberte Přihlásit se. Postupujte podle pokynů.
  3. Vypněte možnost Personalizace reklam.
Jak zablokovat reklamy? Můžete zkusit třeba AdBlocker Ultimate, který vás zbaví každičké reklamy. Ovšem pozor, některé z vašich oblíbených novin a časopisů mohou být závislé na reklamě. Když bude příliš mnoho lidí blokovat jejich reklamy, mohlo by je to přivést na mizinu.

Také, jak zastavit reklamy v mobilu?

Pokud z nějakého webu dostáváte otravná oznámení, můžete je vypnout.

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku.
  3. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Informace .
  4. Klepněte na Nastavení webu.
  5. V sekci Oprávnění klepněte na Oznámení.
  6. Nastavení vypněte.
Co je lepší Chrome nebo Firefox? Zatímco Chrome vyhrává na poli doplňků a rozšíření, Firefox má dobře vybranou sadu vestavěných funkcí, jako je neskutečně šikovný nástroj ke snímání stránek či funkce čtecího režimu, která ze stránky odstraní vše kromě textu článku, který čtete.

Podle toho, jaký je nejbezpečnější prohlížeč?

Podle nás je 5 nejbezpečnějších prohlížečů roku 2021: Google Chrome. Tor. Microsoft Edge. Tak jaký prohlížeč místo seznamu? Pokud bychom jako jeden prohlížeč počítali Edge a Internet Explorer, pak by tento tandem získal třetí místo s podílem 5,5 procenta. Poměrně překvapivě se umístil prohlížeč od Seznamu, skrze který navštěvuje SMARTmanii 2,5 procenta uživatelů. To je přibližně stejný podíl, jako má prohlížeč Samsung Internet.

Jaký prohlížeč pro Windows 7?

Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox.

By Dexter Gearhart

Co umoznuje DNS? :: Čím nahradit seznam cz?
Užitečné odkazy