Domovská stránka > C > Co Je To Ios?

Co je to iOS?

iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.

Přečtěte si více

Jak se má Nabijet iPhone?

iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone. Jak nejlépe Nabijet iPhone? i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno.

Jak vycistit Nabijeci konektor iPhone?

Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci. Kdo pouziva iPhone? Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Apple se letos stal první americkou firmou, jejíž tržní hodnota přesáhla dva biliony dolarů.

Může se také zeptat, proč nekupovat iphone 12?

Výřez, který kazí plnohodnotný zážitek z používání A další otázka, který iphone se vyplatí koupit? Jestliže chcete to nejlepší, ale nevyhovuje vám obrovský 6,7“ displej, je tu pro vás varianta iPhone 13 Pro. Telefon toho má pod kapotou schovaného tolik, co jeho větší bratříček, ale díky displeji s úhlopříčkou 6,1“ dokáže lépe padnou všem s menší rukou.

Jak si vybrat iPhone?

Obecně se proto dá říci, že byste si měli iPhone 12 Pro vybírat primárně podle toho, jak vám který model padne do ruky. Koupí většího, nebo naopak menšího nezískáte navíc prakticky nic, co by vyvážilo případný nekomfort z nevhodné velikosti. Co je to iPad? iPad je počítač typu tablet od společnosti Apple. Používá operační systém iPadOS (do roku 2019 iOS). Lze ho použít k prohlížení webu, práci s různými multimediální formáty (fotografie, videa, hudba, knihy a další) nebo kancelářské práci.

Co je to smartphone?

Se smartphony neboli chytrými telefony můžete kromě volání a psaní SMS také plnohodnotně surfovat na internetu, instalovat do nich další aplikace, hrát hry, fotit, využívat navigaci a mnoho dalšího. Liší se zejména operačním systémem, velikostí displeje, konstrukcí, výbavou a funkcemi.

By Gwenette Dobberstein

Co je lepší LibreOffice nebo OpenOffice? :: Kde se mluví francouzsky?
Užitečné odkazy