Domovská stránka > P > Proč Přejít Z Androidu Na Ios?

Proč přejít z Androidu na iOS?

7 důvodů, proč přejít z Androidu na iPhone

  • Bezpečnost informací Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android.
  • Ekosystém Apple.
  • Snadné použití
  • Získejte nejprve ty nejlepší aplikace.
  • Apple Pay.
  • Rodinné sdílení
  • iPhony uchovávají svou hodnotu.

Přečtěte si více

Proč ne Android?

Více jak tři čtvrtiny všech mobilních telefonů (nejenom chytrých!) běží právě na systému Android. Za to Apple a jeho iOS zabírá “pouze” 22 % celého trhu s telefony. Zákazníci mají pro oblibu Androidu dobrý důvod, Android totiž nabízí spoustu funkcí, o kterých si jablíčkáři mohou nechat jen zdát. Co neumí iPhone? Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.

Jak najit posledni polohu AirPods?

K nalezení ztraceného iPhonu, iPadu, iPodu touch, Apple Watch, Macu, sluchátek AirPods nebo podporovaného produktu Beats můžete také použít aplikaci Najít v zařízení vlastněném někým ve skupině Rodinného sdílení nebo se můžete ve webovém prohlížeči přihlásit do služby iCloud.com/find. Jak vyresetovat AirPods? Postup resetování AirPodů a AirPodů Pro

  1. Vložte AirPody do nabíjecího pouzdra a zaklapněte víčko.
  2. Počkejte 30 sekund.
  3. Otevřete víčko nabíjecího pouzdra.
  4. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth a klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace .

Také, jak najit ztracená sluchátka?

Některé značky nabízí u svých sluchátek funkci určení poslední polohy. Ta funguje na jednoduchém principu. Jakmile se sluchátka k telefonu připojí, aplikace si ukládá aktuální polohu. Po odpojení si zapamatuje poslední polohu, která by měla být zároveň místem, kde se sluchátka nachází. Jak vypnout AirPods? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth. V seznamu zařízení klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace . Klepněte na Potlačování hluku, Režim propustnosti nebo Vypnuto.

Jak neztratit bezdrátová sluchátka?

Ani ne týden po představení nových sluchátek se tak na Amazonu objevil tzv. AirPods Strap. Jde zkrátka o šňůrku, do níž sluchátka připevníte a protáhnete si ji za krkem. Bude zároveň řešením případného vypadnutí pecek, kdy zůstane sluchátko viset místo tvrdého pádu na zem. Můžete se také zeptat, kdy zlevní iphone 13? Sleva padla na iPhone 13 a iPhone 13 mini ve všech barevných i kapacitních variantách. iPhone 13 mini tak začíná už na 18 490 Kč a větší iPhone 13 koupíte jen za 21 490 Kč. Ceny jednotlivých modelů najdete přehledně vypsané níže.

Proč koupit iPhone XR?

Překvapivě ale XR má 6.1“ display s rozlišením 1792x828 zatím co iPhone 7“ plus s displayem 5,5“ má rozlišení 1920x1080 – Má tak vyšší rozlišení na menší display. Čistě teoreticky by tak měl mít ostřejší obraz. Tenhle bod záleží hodně na Vašich osobních preferencích.

By Sheline Cihak

Jaké jsou vstupní zařízení? :: Jak platit mobilem bez NFC?
Užitečné odkazy