Domovská stránka > J > Jaký Jazyk Má Nejvíc Pádu?

Jaký jazyk má nejvíc pádu?

Tím, který má ale nejrozsáhlejší pádový systém, je jazyk tsez (známý také jako dido), používaný v části Ruska. Jeho mluvčí se údajně dorozumívají pomocí šedesáti čtyř až sto padesáti dvou pádů!

Přečtěte si více

Podle toho, jaký jazyk je nejjednodušší?

Mezi nejsnadnější jazyky (pro rodilé mluvčí angličtiny) byly vybrány afrikánština, dánština, nizozemština, francouzština, haitská kreolština, italština, norština, portugalština, rumunština, španělština, svahilština a švédština. Tak jaký je nejtěžší jazyk na světě? Vědci však sestavili žebříček jazyků řazený podle obtížnosti jazyka, ale s ohledem na mateřský jazyk. I tak se však ukázalo, že mezi nejtěžší jazyky světa, pro anglicky mluvící obyvatelstvo, patří arabština, čínština, korejština a japonština.

Který jazyk je nejstarší?

Nejstarší známou formou je védský sánskrt, který byl primárním liturgickým jazykem hinduismu, buddhismu a janaismu a vyskytuje se v textech všech tří náboženství. Běžně se používá v hindských ceremoniích. Jak těžká je arabština? Může za to pravá půlka mozku. Izraelští vědci údajně přišli na to, proč je tak těžké naučit se arabštinu. Lidé na to prý zbytečně používají obě poloviny mozku, přitom stačí ta levá.

Když to vezmeme v úvahu, kde se mluví baskitsky?

Kde se mluví baskicky? Baskičtina je jazyk, kterým mluví Baskové od západních Pyrenejí až k pobřeží Biskajského zálivu. Celé baskické území se nazývá Euskal Herria a tvoří ho 7 provincií, 4 na španělské straně a 3 na straně francouzské. Jižní španělská část Baskicka se nazývá Hegoalde. Jaký jazyk se ucit? Chcete super práci?Naučte se jeden z těchto pěti jazyků

  1. Němčina. „Vzhledem k naší zeměpisné poloze a sousednímu Rakousku a Německu se odpověď sama nabízí.
  2. Španělština. Španělština je rodný jazyk pro více než půl miliardy lidí, proto je její studium rozhodně dobrá volba.
  3. Čínština.
  4. Francouzština.
  5. Ruština.

Co je těžší angličtina nebo němčina?

Jiný může namítnout, že němčina je těžší než angličtina či třeba italština. To záleží na úhlu pohledu. Jakmile začne student patřit mezi ty pokročilejší, zjistí, že angličtina je velmi bohatá na fráze a různé vazby, a v ten moment může propadnout beznaději, že se ji nikdy pořádně nenaučí. Jaké jazyky se vyplatí studovat?

pořadíjazyk
1angličtina
2čínština
3francouzština
4španělština

Pokud jde o to, jak moc těžká je čeština?

Podle naší lektorky je totiž jedním z nejobtížnějších jazyků světa. „Myslím, že je těžká i pro rodilé Čechy,“ poznamenává. Z praxe však ví, že je v silách cizinců ji zvládnout. „Absolventi češtiny se uplatňují jako překladatelé české literatury do svého rodného jazyka či naopak, a šíří tak naši kulturu ve světě.

By Maite Rua

Kde se mluví francouzsky? :: Kdy bude nová Aktualizace iOS?
Užitečné odkazy