Domovská stránka > J > Jak Co Nejvic Usetrit Baterii?

Jak co nejvic usetrit baterii?

8 tipů, jak prodloužit výdrž baterie telefonu

  1. Vypněte funkce, které nevyužíváte.
  2. Upravte jas displeje, slabší podsvícení prodlouží výdrž
  3. Vylaďte synchronizace a procesy na pozadí
  4. Aplikace nechte spuštěné, zlepšíte výdrž baterie.
  5. Instalujte úspornější aplikace, které šetří baterii telefonu.

Přečtěte si více

Jak dlouho vydrží iPhone 13 Mini?

Letos na tomto parametru Apple výrazně zapracoval a udává o 1,5 hodinu delší výdrž. Papírově dále slibuje až 17 hodin přehrávání videa a 13 hodin streamovaného videa. Akumulátor uvnitř má kapacitu 2438 mAh, což je nárůst o více než 200 mAh oproti předchůdci. V praxi je výdrž opravdu lepší. Můžete se také zeptat, co noveho umí iphone 13 pro? Jednou z největších změn, kterou mezigeneračně Apple do nového telefonu přidal, je vylepšený fotoaparát. Ten nabízí hned dvě novinky a spoustu dalších vylepšení. Zcela nově je zde Makro režim a teleobjektiv, který nabízí místo dvoj, rovnou trojnásobný zoom.

Můžete se také zeptat, jaký je rozdil mezi iphone 13 a 13 pro?

Jeden rozdíl mezi iPhone 13 a iPhone 13 Pro je ten, že první má 4jádrový GPU, zatímco druhý má 5jádrový procesor. Zbývá zjistit, jaký rozdíl to vede k výkonu v reálném světě, ale je to pozoruhodná změna pro Apple poprvé segmentovat sestavu iPhone 13 tímto způsobem. Kdy budou dostupne iPhone 13? iPhone 13 a 13 Pro Max

Pokud jakýkoli model objednáte, a to v jakékoli jeho barvě a velikosti interního úložiště ke dni psaní tohoto článku, tedy 3. lednu 2021, přijde vám už v pátek, takže 7. ledna.

Kdy bude mozne koupit iPhone 13?

8. 2021): iPhone 13 přijde již za měsíc. Kdy bude iPhone 13 v prodeji? října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.

Jak dlouho vydrzi iPhone se 2020?

Výsledky si můžete prohlédnout v tabulce níže, kterou připravil 9to5mac.com. Ze srovnání si můžeme všimnout, že nová generace kompaktního iPhonu SE je na tom stejně jako předchůdce a dle výrobce zvládne přehrávat video po dobu 13 hodin. Jak dlouho mám iPhone? V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

Jak se starat o iPhone se?

Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?

  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.

By Elvera

Jak změnit velikost disku C? :: Jak dlouho vydrzi baterie u iPhone?
Užitečné odkazy