Domovská stránka > K > Kolik Je Rockymu Balboovi?

Kolik je Rockymu Balboovi?

FilmDatum premiéryVýdělek nosičů
Rocky IV27. listopad, 1985127 873 716 $
Rocky V16. listopad, 199040 946 358 $
Rocky Balboa20. prosinec, 200670 270 943 $
Celá původní sérieFilmy 1–6566 556 405 $

Přečtěte si více

Jak se natacel Rocky?

Scéna běhu do schodů se také natáčela pozpátku a efekty přibližování vypadaly o to působivěji. Natáčela se nadvakrát, jednou před východem slunce a podruhé po západu. Fotky Rockyho zamlada u zrcadla jsou skutečně fotky mladého Stalloneho. Stallone během natáčení mlátil do zmrzlého masa doopravdy. Kdy zemřel Rocky Balboa? RockyBalboaRockyRocky Balboa

Rocky Balboa

"Rocky" Balboa
Pohlavímuž
Narození7. červenec, 1948
Úmrtístále žije
TitulMistr světa těžké váhy

Jak zemřel Apollo Creed?

V tom vidí Apollo šanci na zviditelnění a i přes Rockyho varování, jde proti Ivanovi do ringu. Ale k překvapení všech měl Drago nečekanou sílu a Apolla při zápase zabije. Tak odešla jedna z hlavních postav série Rocky. Kdy se narodil Rocky Balboa?

Věk:75
Narození:6. 7. 1946 , New York City, New York, USA
Znamení:rak
Výška:177 cm
Velikost bot:43.0

Kde se natacel Rocky 1?

Chtěli byste poznat místo, kde Rocky natáčel? Pak se vydejte do Philadelphie! Philadelphie, největší město v americké Pennsylvánii, je místo, kam se touží vydat každý fanoušek Rockyho. Některá místa v Philadelphii proslavil tvrdý bojovník v podání Sylvestera Stallone natolik, že se na ně každoročně řítí davy turistů. Tak kdy se natacel rocky? Rocky (1976) | Zajímavosti - Zajímavosti | ČSFD. cz.

Kde se točil Rocky 4?

Po odvolání byl vybrán Dolph Lundgren po kterém ještě Stallone požadoval nabrat více svalové hmoty. Scény, kde Rocky trénuje se nenatáčely v Rusku, ale ve Wyomingu v USA. Kdo je Rocky? Postava Rockyho

Postavu Rockyho vymyslel jeho představitel Sylvester Stallone. Tomu se zrodil nápad o boxerovi z nižší třídy, který se dokáže probojovat na samý vrchol sportovního žebříčku, po zhlédnutí fenomenálního zápasu Muhammad Ali vs. Chuck Wepner, který trval vyrovnaných 14 kol.

Kdo zabil creeda?

Jordan), syna svého dávného přítele Apolla Creeda, ale přímo odkazuje i na dění ve filmu Rocky IV, ve kterém Apolla Creeda zabil v ringu sovětský boxer Ivan Drago (Dolph Lundgren). Ve jménu osobní msty a národní hrdosti pak Rocky Ivana slavně porazil v následném zápasu o titul mistra světa v těžké váze.

By Auroora

Co objevil Galilei dalekohledem? :: Jak vyčistit gumový kryt?
Užitečné odkazy