Domovská stránka > J > Jaký Spolehlivý Notebook?

Jaký spolehlivý notebook?

Obchodní notebook – spolehlivost a profesionálnost

Mezi nejspolehlivější obchodní notebooky patří Lenovo ThinkPad, Apple MacBook.

Přečtěte si více

Jaký koupit notebook 2021?

Nejlepší notebook na doma do 8 tis.Kč – Umax VisionBook 15Wr Plus

  • Cena:
  • Procesor: Intel Celeron N4120 Gemini Lake.
  • Grafická karta: Intel UHD Graphics 600.
  • Disk: Flash 128 GB.
  • RAM: 4 GB DDR4.
  • Displej: 1 920 × 1 080.
Jakou značku notebooku 2021? Aktuálně nabízené řady: Dell Alienware, Inspirion, Gaming, Latitude, Precision, Vostro, XPS.. Doporučujeme (02/2021): Ze série pro běžné použití doporučujeme Dell Latitude 5510 s cenou od 19 do 40 tisíc korun dle specifikace. Pro domácnost a multimediální využití sáhněte po Dell Inspiron 14z (18500 Kč až 32500 Kč).

Jaký je nejlepší ultrabook?

Vítěz testu a nejlepší ultrabook 2020 je proto Apple MacBook Pro 13 Touch Bar 2020. Může se také zeptat, jak vybrat notebook na práci? 4 GB: Dostatečné pro multimediální využití nebo nenáročnou kancelářskou práci, dnes již minimum pro ideální chod. 8 GB: Doporučené minimum pro neomezené surfování, běžné pracovní využití a méně náročné herní nasazení. 16 GB: Základ pro výkonné herní sestavy a náročnější pracovní nasazení.

Jak vybrat notebook do kancelare?

Notebooky do kanceláře

Důležitá tedy není ani hmotnost či rozměry. Je však lepší, pokud je displej větší a rozlišení ve Full HD. K dispozici byste měli mít numerickou klávesnici, touchpad a alespoň dva USB porty, HDMI, LAN vstup a podporu technologie Bluetooth a WiFi.
Jak vybrat rychlý notebook? Pokud používáte náročnější programy nebo více programů současně, doporučujeme alespoň 8 GB RAM. Hraní náročných počítačových her často vyžaduje i více než 8 GB RAM, pro maximální výkon v každé hře doporučujeme alespoň 16 GB. Nejvýkonnější profesionální a herní notebooky mohou mít až 64 GB operační paměti.

Jak vybrat notebook pro grafika?

vyplatí opravdu široká obrazovka. Výkon - minimálně 6-jádrový procesor, 16 a více GB RAM, optimální frekvence 144 Hz. Pevné disky - ideálně SSD i HDD s 1 TB a 5 400 ot/min. Výdrž baterie - alespoň 60 Wh. Může se také zeptat, jaký notebook pro studenty? Nejlepší notebooky pro studenty 2022

  • Nejlepší celkově MacBook Air 13″ M1. Pro náročné Studentský notebook s unikátním procesorem M1 vyrobeným na míru pro Apple.
  • Nejlepší cena/výkon. Lenovo ThinkBook 15 G2. Zlatý střed.
  • Nejlepší levný HP 255 G8. Levný základ.

Jaká je značka Asus?

ASUSTeK Computer Incorporated, známější pod značkou Asus, je mezinárodní výrobce počítačových technologií a spotřební elektroniky. Mezi jeho produkty patří základní desky, stolní počítače, notebooky, monitory, tablety, servery nebo mobilní telefony.

By Sheppard

Jak vybrat notebook Lenovo? :: Kdo má nárok na mimořádnou valorizaci důchodu v roce 2022?
Užitečné odkazy