Domovská stránka > J > Jaký Notebook Na Hudbu?

Jaký notebook na hudbu?

Dell XPS 13 je pravděpodobně nejlepší notebook pro hudebníky, pokud jde o náskok za peníze. Kombinuje výkonný procesor se spoustou paměti RAM a úložištěm. Kompromisem je ohromující grafický výkon; ale pokud neplánujete dělat profesionální hry, nemělo by to být velký problém. Procesor Intel Core i7 8.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, na čem skládat hudbu?

MAGIX Music Maker

Velice populární a často doporučovaný program pro tvorbu hudby, který zvládne po chvilce cviku obsluhovat i méně zkušený uživatel. Funguje na bázi skládání jednotlivých hudebních či zvukových bloků za sebou, jejich upravování a následné kompilace do hudebního souboru.
Jak si udělat vlastní hudbu? Song Maker je jednoduchá webová aplikace pro tvorbu hudby

Tohle je jejich poslední výtvor, který vám rovnou umožní hudbu tvořit. Celá aplikace je rozdělena na dvě části. V hlavní části si určujete melodii, ve spodní liště pak rytmus, nástroje, nebo třeba tempo. Aplikace je podporována jak na PC, tak i na mobilu.

Jak začít s elektronickou hudbou?

Jak se vyrábí elektronická hudba? (1.díl: Software)

  1. Musíte mít vybavení, na kterém hudbu stvoříte (PC, studiové monitory, zvuková karta, MIDI klávesy a další)
  2. Potřebujete také suroviny pro přípravu - v našem případě samply (kicks, loops, percussions, fx, vocals)
V čem dělat beaty? Ableton Live – absolutní špička

Je vybavený vším, co potřebujete k produkování, a využijete ho i při živých vystoupeních. Pokud jste zvyklí při skládání spolupracovat, oceníte funkci Ableton Link, která umožňuje pracovat na jednom projektu z několika zařízení najednou.

V čem upravit hudbu?

Kapitoly článku:

  • Úvod.
  • Audacity.
  • Goldwave.
  • mp3DirectCut.
  • Wave Editor.
  • Nero WaveEditor.
  • Adobe Audition CC.
Může se také zeptat, jak na mixování hudby? Pro začátek je třeba umět počítat do 4 a mít hudební cit. Pokud se chcete otestovat, stáhněte si nějaký DJský freeware, hoďte si oblíbený "track" (tedy píseň) do jednoho "decku" (tedy na jeden ze dvou kanálů, které do sebe budete míchat) a zkuste najít píseň, která by mohla následovat.

Pokud jde o to, jak skládat texty písní?

Začnu-li psát nový text, ve většině případů nevím, o čem bude. Prostě napíšu první verš, který mi přijde na mysl, a pak na něj volně navazuji. Někdy mě v průběhu dne napadne nějaký motiv, pár slov, věta, nápad a tak ho zapíšu do sešitu a později se k němu třeba vrátím. Dobré je tedy mít na psaní hlavně klid. Může se také zeptat, jak se naučit skládat hudbu? Samozřejmě se při skládání nebraňte průchodu svých nejdivočejších fantazií a uměleckého pnutí, ale pamatujte přitom na to, že úspěšná píseň by měla obsahovat následující součásti: úvodní pasáž neboli intro (většinou instrumentální), jednu nebo dvě sloky, refrén neboli první vrchol písničky, druhou sloku, druhý refrén,

Můžete se také zeptat, jak dělat beat?

Sázejte vždycky první beat na první beat (když jenom rovnáte rychlosti tak to není bezpodmínečně nutné, ale i tehdy to má svůj význam) Rychle posuňte pitch tam, kde by podle vás zhruba měl být, potom posunujte pomaleji. Napřed srovnávejte desky rukou na talíři, až potom na pitchi.

By Leonelle

Jak složit track? :: Jak aktivovat Windows 10 free?
Užitečné odkazy