Domovská stránka > J > Jaký Levný Notebook?

Jaký levný notebook?

Jaký notebook do 15 000 Kč vybrat dle srovnání

  • Hodnocení 84,6 % Nejlepší produkt. Lenovo V15 G2 82KB000BCK. Přečíst recenzi Orientační cena 13 400 Kč
  • Hodnocení 77,4 % Top cena-výkon. Lenovo IdeaPad Duet 3 82AT009ECK. Přečíst recenzi Orientační cena 12 000 Kč
  • Hodnocení 74,4 % Pro nenáročné Acer Chromebook 314.

Přečtěte si více

Jaký notebook pro studenty?

Nejlepší notebooky pro studenty 2022

  • Nejlepší celkově MacBook Air 13″ M1. Pro náročné Studentský notebook s unikátním procesorem M1 vyrobeným na míru pro Apple.
  • Nejlepší cena/výkon. Lenovo ThinkBook 15 G2. Zlatý střed.
  • Nejlepší levný HP 255 G8. Levný základ.
Jaký manažerský notebook? Manažer jednoznačně potřebuje svižný a výkonný počítač, byť na něm pravděpodobně nebude hrát v práci hry. Prostě jen proto, aby jej nezdržoval. Výběr začíná od procesoru Intel Core i5/AMD Ryzen 5 výše. Stejně tak výdrž baterie by pod osm hodin klesnout neměla.

Podle toho, co je dulezite u notebooku?

10 základních parametrů pro výběr

  • PROCESOR. Procesor neboli CPU je mozkem počítače.
  • OPERAČNÍ PAMĚŤ RAM vytrvalost. RAM ovlivňuje, jak plynule notebook pracuje a kolik aplikací může být spuštěno současně.
  • ZVUK.
  • CENA.
  • DALŠÍ PARAMETRY.
Kde se vyrábí notebooky? Ve skutečnosti totiž pochází 90 % světové produkce laptopů z Tchaj-wanu a jihočínského města Šen-čen (Shenzhen), kde místní giganti Quanta Computer a Compal Electronics zajišťují výrobu pro desítky velkých i menších značek.

Kdo vyrábí Umax?

Clevo je splečnost založená na Tchaj-wanu v roce 1983 a v současné době se vedle ostatního zabývá výrobou barebone notebooků, se kterými se následně můžeme setkávat pod značkami VoodooPC, Eurocom nebo pro české uživatele zřejmě nejznámější z těchto společností, UMAX. Kde se vyrábí Lenovo? Krom toho má 7 výrobních center v Číně, Malajsii, Indii, USA a Mexiku; a čtyři hlavní obchodní pobočky – opět v Pekingu, Singapuru a Morrisville v USA a též v Paříži.

Kdo je výrobcem ASUS?

ASUSTeK Computer Incorporated, známější pod značkou Asus, je mezinárodní výrobce počítačových technologií a spotřební elektroniky. ASUSTeK Computer Incorporated, známější pod značkou Asus, je mezinárodní výrobce počítačových technologií a spotřební elektroniky. Lidé se také ptají, co je to acer? Acer Incorporated je tchajwanská společnost podnikající v oblasti informačních technologií. Mezi její produkty patří stolní počítače, notebooky, tablety, servery, datová úložiště, displeje, smartphony a další počítačové příslušenství.

Co je to Asus?

Společnost ASUS, založená v roce 1989, je nadnárodní společnost známá pro nejlepší základní desky na světě a vysoce kvalitní osobní počítače, monitory, grafické karty, routery a další technologická řešení.

By Conchita Burgess

Co je důležité u procesoru? :: Jakou značku notebooku si vybrat?
Užitečné odkazy