Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mám Na Počítači Cernou Obrazovku?

Co delat kdyz mám na počítači cernou obrazovku?

Vyzkoušejte grafickou kartu v jiném počítači nebo vyzkoušejte jiný monitor. Pokud máte možnost, vyzkoušejte funkčnost grafické karty v jiném počítači. Jestliže problém černé obrazovky zůstává i po zapojení karty do jiného počítače, zřejmě může být závada v grafické kartě. Problém může nastat i v samotném monitoru.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak opravit cernou obrazovku?

Pokud se na vašem zařízení Windows černá nebo prázdná obrazovka, zkuste toto:

  1. Pokud chcete probudit obrazovku, použijte jednu z následujících klávesových zkratek: Windows klávesy s logem + P nebo Ctrl + Alt + Del.
  2. U černé obrazovky použijte následující klávesovou zkratku: Windows klávesa s logem + Ctrl + Shift + B.
Lidé se také ptají, co delat kdyz je cerna obrazovka na notebooku? Displej notebooku může zůstat černý, pokud došlo k poškození ovladače grafické karty nebo k problému s podsvícením LCD displeje. Displej můžete otestovat připojením externího monitoru a restartováním počítače. Testování pomocí externího displeje je užitečné, je-li displej notebooku černý, ale neslyšíte zvuky, např.

Podle toho, co dělat když mi nejde zapnout počítač?

Vyvolejte znovu činnost, při které přestane počítač reagovat. Jakmile počítač zamrzne, stiskněte a držte pravou klávesu CTRL + 2x po sobě stiskněte klávesu SCROLL LOCK . Dojde k vyvolání modré obrazovky (BSOD). Po následném restartování počítače naleznete soubor MEMORY. Jak opravit obrazovku na pc? CTRL + ALT + šipka nahoru – převrátí obrazovku do standardní pozice, CTRL + ALT + šipka dolů – převrátí obrazovku vzhůru nohama (o 180 stupňů), CTRL + ALT + šipka doleva – převrátí obrazovku o 90 stupňů doleva, CTRL + ALT + šipka doprava – převrátí obrazovku o 90 stupňů doprava.

Proč mi nejde obrazovka?

Pokud se LED dioda na monitoru vůbec nerozsvítí, pak zkontrolujte, zda je monitor zapnutý a zda j monitor připojen do elektrické sítě. Pokud ano, zkuste monitor zapojit do jiné zásuvky. Jakmile máte jistotu, že je monitor napájen z elektrické sítě, zkontrolujte kabel, který propojuje monitor s počítačem. Co dělat když nejde obrazovka u Iphone? Když je obrazovka černá nebo nereaguje

  1. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
  2. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
  3. Podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte logo Apple.
  4. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.

Podle toho, jak opravit počítač který nelze spustit?

Po restartování počítače přejděte do části Troubleshoot > Advanced Options > Startup Repair. Po dokončení procesu opravy spouštění systému restartujte počítač. Pokud se počítači nedaří spustit operační systém, spusťte opravu spouštění pomocí instalačního disku systému Windows. Co dělat když se počítač nespustil správně? Odpovědi (5)  Pokud nefunguje žádná z možností obnovy a nemáš žádou zálohu systému kterou by jsi mohl obnovit, je asi načase Windows 10 znovu čistě nainstalovat. Jak na to je popsané zde: Nefunkční Windows 10 - přeinstalace. Ale je možné že je rozbitý HW počítače a možná to časem nastane znovu.

Proč Zamrza PC?

Napájecí jednotka počítače musí být dostatečně účinná, aby v systému bylo správné napětí. I když máte výkonný počítač s nejnovějším procesorem, dostatek paměti RAM a dobrou základní desku, nedostatečné napájení nebo náhle přepětí může způsobit, že počítač při dalším spuštění zamrzne.

By Belldas Swofford

Jak opravit problikávání monitoru? :: Jak restartovat HP?
Užitečné odkazy