Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vysava Robotický Vysavač?

Jak dlouho Vysava robotický vysavač?

Průměrně dokáže vysávat na plné nabití asi hodinu, hodinu a půl. Za tu dobu stihne uklidit středně velký byt. Každý robotický vysavač má svou dobíjecí stanici. Většina modelů si dokáže dojet do stanice sama, když je to potřeba.

Přečtěte si více

Jak funguje Gyroskopická navigace?

Gyroskopická navigace

S touto navigací vysavač po prvním úklidu zmapuje místnost. Pohybuje se systematicky a následně trasu optimalizuje pro co nejlepší vyčištění podlahy. Výhoda oproti základní navigaci je, že vysavač spolehlivě uklidí celou místnost a vrátí se tam, odkud vyjel.
Jak funguje virtuální zeď? Jedná se o malý kužel, pomocí kterého můžete přesně ohraničit prostor, který má robotický vysavač uklidit. Zabráníte tak, aby se robot pohyboval v místech, kde hrozí nebezpečí rozbití jak křehlých věcí, tak samotného robota (např.: schodiště).

Jak dlouho se nabíjí robotický vysavač?

Plné dobití trvá přibližně tři hodiny. Dobíjení během dobíjecí přestávky trvá přibližně dvě hodiny. Co znamená Lux? Lux (značka lx) je fotometrická jednotka intenzity osvětlení. Jedná se o osvětlení způsobené světelným tokem jednoho lumenu dopadajícím na plochu jednoho metru čtverečního. Typická (nepřímá) denní intenzita osvětlení je 100–10 000 lx, interiérové osvětlení v domácnosti se obvykle pohybuje kolem 100–500 lx.

Pokud jde o to, co je to luxmetr?

Luxmetr je měřicí přístroj k měření osvětlenosti. Může se také zeptat, co je to vysavac? Vysavač je zařízení, které používá vzduchové čerpadlo pro vytvoření podtlaku pro vysávání vzduchu, jehož prouděním pak dochází k odsávání nečistot a prachu. V domácnostech se vysávání provádí nejčastěji na podlaze pokryté kobercem. Nečistoty jsou z nasátého vzduchu oddělovány filtrem či odstředivkou.

Kdo je Robzone?

Obchod Robzone se specializuje na prodej robotických vysavačů a robotických mopů stejnojmenné značky. Najdete je na e-shopu na internetu, ale také v kamenné prodejně v Praze, která funguje i jako showroom. Pro Robzone vysavače provozuje obchod záruční a pozáruční servis, kde si poradí s každou případnou poruchou. Také, jak dlouho se nabíjí robzone?

Doba provozu na jedno nabití120 minut
Doba nabíjení4 – 5 hodin
Plocha v m²180
MopováníANO
Ovládání přes aplikaciANO

Může se také zeptat, jak nastavit robzone?

Nainstalujte na svůj mobilní telefon nebo tablet aplikaci pro ovládání robotického vysavače a spárujte ji s robotem (mobilní aplikace není nezbytná pro fungování a ovládání vysavače). Viz online návod na www.robzone.cz/mobilni-aplikace-DXC 6. Robot je nyní připraven a úklid může začít!

By Burrton Lusk

Kdy byla vynalezena barevná kamera? :: Kolik stojí Robotický vysavac?
Užitečné odkazy