Domovská stránka > J > Jak Vybrat Automaticky Vysavač?

Jak vybrat automaticky vysavač?

Zcela zásadním kritériem pro zodpovězení otázky, jaký robotický vysavač vybrat, je způsob orientace a pohybu v místnosti. Ten totiž určuje to, jak systematicky a efektivně se robotický vysavač pohybuje v prostoru a jak samostatný bude. Na trhu naleznete robotické vysavače s navigací, nebo bez navigace.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co vybrat robotický vysavač?

Když tedy budete kupovat robotický vysavač, všímejte si i úspěšnosti uklizené plochy (v %). Ideální je, když je úspěšnost vyšší než 90 % (jako u vysavačů iRobot Roomba). Skvělá je také virtuální stěna, která po aktivaci vytvoří hranici pro pohyb robota, podobně jako magnetické pásky. Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho vysava robotický vysavač? Průměrně dokáže vysávat na plné nabití asi hodinu, hodinu a půl. Za tu dobu stihne uklidit středně velký byt. Každý robotický vysavač má svou dobíjecí stanici. Většina modelů si dokáže dojet do stanice sama, když je to potřeba.

Jak vybrat robotický mop?

ProduktHodnocení
#1iRobot Braava Jet m6(5 / 5)
#2iRobot Braava 390 Turbo(5 / 5)
#3Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro(4,9 / 5)
#4Symbo LASERBOT 360 S7 PRO(4,8 / 5)
2 další řádky Jaké jsou nejlepší robotické vysavače?
Nejprodávanější levné robotické vysavače irobot (budget)
TOPNázevDoba provozu
1iRobot Roomba s9+2 min
2Set iRobot Roomba i7 + Braava jet m675 min
3iRobot Roomba j7+75 min

Jak vybrat vysavač Alza?

Důležitým parametrem je také velikost domácnosti – do 50 m2 postačí objem sáčku/nádoby 2 až 2,5 l, do 100 m2 pak objem 3-4 l. Promyslete si, zda chcete využívat různé funkce, které vám kompletní úklid podlah ulehčí, nebo zda vám postačí vysavač se základními vlastnostmi, který vám prostě jen důkladně vysaje. Jak vybrat vysavač s mopem? Jakého výrobce při výběru vysavače s mopem zvolit? Vždy dbejte na to, aby byl výrobce mezi zákazníky osvědčený a kvalitní. Tyčové vysavače s mopem vyrábí známé značky jako Philips, Bosch, Rowenta nebo Sencor. Robotické modely najdete například u výrobců jako je Xiaomi, iRobot, Eta nebo Sencor.

A další otázka, kam umístit robotický vysavač?

Nabíjecí stanice robotického vysavače by se měla nacházet alespoň 50 cm od dalších překážek. Ideální je místo u zdi, odkud může vysavač vyjet přímo bez dalšího otáčení a vyhýbání. Čím lepší bude ze zbytku místnosti viditelnost na dokovací stanici, tím lépe bude vysavač zajíždět po vysávání či mopování zpět. Proč si koupit robotický vysavač? Klasické vysavače jsou tak hlasité, že při úklidu neslyšíte vlastního slova. Naopak robotické vysavače jsou mnohem tišší – klidně při vysávání můžete sledovat televizi nebo konverzovat s rodinou. Dosahují hlučnosti maximálně kolem 60 decibelů, což odpovídá hlasitosti běžné mluvy.

Jak casto cistit robotický vysavač?

Robotický vysavač s mopováním

Rozhodně je vhodné po každém mopovování vodu z nádoby vylít a nádobku nechat vyschnout.

By Alexandrina Izak

Jak dlouho vydrží baterie v robotickém vysavači? :: Jak zapojit RJ11?
Užitečné odkazy