Domovská stránka > K > Který Je Nejlepší Iphone?

Který je nejlepší iPhone?

1. Apple iPhone Xs Max – aktuálně to nejlepší od Applu. Recenze Apple iPhone Xs Max Apple iPhone Xs Max je přesně tím, co se označuje anglickým termínem „the latest and greatest“ (nejnovější a nejlepší).

Přečtěte si více

Který iPhone má nejlepší foťák?

Vítězem kategorie Nejlepší fotomobil 2020 a Nejlepší fotomobil 2021 se stal iPhone 12 Pro Max. Na otázku, jak fotí iPhone 12 Pro Max, je proto snadné odpovědět: výborně! Tento model se tak může pochlubit nejlepším fotoaparátem mezi jablečnými telefony. Na druhém místě se umístil iPhone 11 Pro. Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Kdy vyšel iPhone 6 s? iPhone 6S, nástupce iPhonu 6, byl představen 9. září 2015 společně s modelem iPhone 6S Plus.

Co je nové v iOS 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Také, kdy vyjde iphone 15? Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.

Jak dlouho bude podporovan iPhone 7?

Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi.

By Bigod Leelawati

Kdy byl v Česku Internet? :: Co to je HD?
Užitečné odkazy