Domovská stránka > K > Který Mobilní Operátor Má Nejlepší Pokrytí?

Který mobilní operátor má nejlepší pokrytí?

Z výsledků testování vyšel v roce 2020 nejlépe Vodafone, který podle stejné společnosti disponoval nejlepší mobilní sítí v ČR i o rok dříve.

Přečtěte si více

Co je lepší Vodafone nebo T-Mobile?

Čistě z pohledu ceny je ve vybrané kategorii výsledek zřejmý. Nejlevnějším tarifem, který zahrnuje neomezené volání, SMS a 4 GB mobilních dat, se prezentuje Vodafone. Zejména cena pro nové zákazníky vychází v porovnání s dvěma dalšími operátory mnohem výhodněji. Stálé ceny jsou velmi podobné. Který operátor má nejlepší pokrytí 2021? Vodafone certifikát nejlepší sítě získal už poněkolikáté a obhájil jeho zisk z loňského jara. Na prvním místě se víceméně pravidelně střídá s T-Mobilem, a tak se dá poměrně s jistotou usuzovat, že třetí operátor s nejnižším počtem bodů je O2, resp. provozovatel jeho sítě CETIN.

Kdo je nejvetsi Operator?

Dlouhodobě je největším mobilním operátorem v Česku T-Mobile, jenž je následován společností O2 a na chvostu trojlístku se drží Vodafone, který ale rok od roku posiluje. Jednička na trhu T-Mobile má také rostoucí počet zákazníků, zatímco od O2 od roku 2008 odešlo přibližně 300 tisíc zákazníků. A další otázka, který operátor má nejlevnější data?

Název tarifu operátoraCeny voláníInternet (data)
vlastní
MATRIX (Omnitel)1.80 Kč150 MB
Šťastný tarif 99 (SazkaMobil)1.00 Kč200 MB
Mini (O2 Family)1.20 Kč50 MB

Můžete se také zeptat, kdo vlastní vodafone?

VodafoneVodafone

Vodafone Czech Republic
Zaměstnanci1 858 (2020)
Mateřská společnostVodafone Group
MajitelVodafone Europe (100 %)
Identifikátory
Kdo vlastní T-Mobile? T-Mobile je značkou skupiny Deutsche Telekom pro mobilní služby. Německá skupina Deutsche Telekom je mj. od roku 2014 100 % vlastníkem společnosti T-Mobile Czech Republic a. s.., jež do roku 2002 působila pod názvem Radiomobil a. s. (obchodní značka Paegas).

Podle toho, jak si vybrat operátora?

Pokud zvažujete změnu operátora, využijte nezávislého srovnávače dTestu dostupného na www.dtest.cz/tarify a najděte si nejlevnější mobilní tarif či předplacenou kartu podle svých požadavků. Jak změřit sílu signálu GSM? v případě některých telefonů s OS Android lze na číselníku pro vytočení hovoru napsat tento kód *#0011#, telefon zobrazí ServiceMode. tuto hodnotu můžete také naleznout v menu většiny telefonů s podrobnostmi o signálu. pomocí specializované aplikace, určené k těmto účelům.

Co je to mobilni operator?

Mobilní operátor (MNO) je telefonní společnost, která svým zákazníkům poskytuje mobilní telefonní služby. Aby firma mohla tyto služby nabízet, musí zpravidla od státu získat (koupit) licenci.

By Mauve Styborski

Kdo je osvícený člověk? :: Jak zjistit jakého mám operátora?
Užitečné odkazy