Domovská stránka > K > Kdo Pouziva Iphone?

Kdo pouziva iPhone?

Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Apple se letos stal první americkou firmou, jejíž tržní hodnota přesáhla dva biliony dolarů.

Přečtěte si více

Jaké jsou výhody iPhone?

Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.
Co neumí iPhone? Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.

Také, co je to smartphone?

Se smartphony neboli chytrými telefony můžete kromě volání a psaní SMS také plnohodnotně surfovat na internetu, instalovat do nich další aplikace, hrát hry, fotit, využívat navigaci a mnoho dalšího. Liší se zejména operačním systémem, velikostí displeje, konstrukcí, výbavou a funkcemi. Proč je Apple tak úspěšný? 1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.

Proč ne Android?

Více jak tři čtvrtiny všech mobilních telefonů (nejenom chytrých!) běží právě na systému Android. Za to Apple a jeho iOS zabírá “pouze” 22 % celého trhu s telefony. Zákazníci mají pro oblibu Androidu dobrý důvod, Android totiž nabízí spoustu funkcí, o kterých si jablíčkáři mohou nechat jen zdát. Můžete se také zeptat, proč nekupovat iphone 12? Výřez, který kazí plnohodnotný zážitek z používání

Proč nekupovat iPhone 13?

Stále mu chybí spousta funkcí Apple je známý tím, že nepřináší nové technologie jako první ze všech, ale je prvním, kdo je dokáže udělat pořádně a hlavně použitelně. Který iPhone se vyplatí koupit? Jestliže chcete to nejlepší, ale nevyhovuje vám obrovský 6,7“ displej, je tu pro vás varianta iPhone 13 Pro. Telefon toho má pod kapotou schovaného tolik, co jeho větší bratříček, ale díky displeji s úhlopříčkou 6,1“ dokáže lépe padnou všem s menší rukou.

Co je iPhone XR?

iPhone XR (psáno též iPhone X ?, kde římskou číslici X čteme jako číslo 10) je smartphone od společnosti Apple. Jedná se o dvanáctou generaci zařízení iPhone. Tento model byl ohlášen výkonným ředitelem společnosti Apple Timem Cookem dne 12. září 2018; spolu s ním byly představeny modely iPhone XS a iPhone XS Max.

By Christye

Jak poznat falesne AirPods? :: Co je to iOS zařízení?
Užitečné odkazy