Domovská stránka > J > Jak Vypadá Scp?

Jak vypadá SCP?

Charakteristické jsou pro toto SCP jeho paže, které jsou velice dlouhé. Jeho celková výška činí přesně 2,38 metrů, takže je s přehledem vyšší než kdejaký člověk na Zemi. Dalším typickým rysem je bílá barva jeho kůže a očí.

Přečtěte si více

Co to je SCP 035?

SCP-035 je na první pohled obyčejná maska, která je uzavřená ve skleněné vitríně. Kromě toho, že dokáže měnit svůj vzhled z usměvavého obličeje na zamračený (taktéž známo jako komedie a tragédie), má schopnost koroze. Tak co je scp 096? Popis: SCP-096 je humanoidní stvoření přibližně 2.38 metru vysoké. Subjekt vykazuje velmi málo svalstva a předběžná analýza tělní hmoty naznačuje mírné podvyživení. Horní končetiny jsou hrubě mimo proporci ke zbytku těla, každá má přibližně 1.5 metru.

Také, co to znamená scp?

SCP je zkratka pro Secure, Contain, Protect. Jedná se o dobře zřízenou nadaci, která vyhledává a “shromažďuje“ všechny abnormální předměty, lidi, choroby, nebo místa všude po celém světě. Ano, SCP (pomlčka + číslo předmětu, osoby...) nemusejí být jen bytosti. Co je SCP 173? SCP-173 je jedním z hlavních pronásledovatelů ve hře SCP Containment Breach, taktéž je to první SCP, které ve hře potkáte. Řadí se mezi Euclid, takže by měl být pod neustálým dohledem pracovníků, nebo alespoň bezpečnostních kamer.

Může se také zeptat, jak vypadá scp 999?

Popis: SCP-999 je velká, amorfní masa průsvitného oranžového slizu, vážící kolem 54 kg a má podobnou konzistenci, jako burákové máslo. Velikost a tvar subjektu je jednoduše změnitelná a umí se měnit dle potřeby, avšak když odpočívá, tráví SCP-999 většinu času ve formě kulatého dómu přibližně 1 metr na výšku a na šířku. Můžete se také zeptat, jak vytvořit scp? Běžte na stránku Českých SCP, také ji najdete v levé části stránky, a vyberte si číslo ze seznamu. Klikněte na číslo. Objeví se vám stránka, kterou si celou přečtete a jen poté kliknete na odkaz, který skutečně stránku vytvoří. Zkopírujte článek z vaší sandboxové stránky a vložte jej do textového editoru.

Co je to SCP 999?

Jeden z nejneškodnějších SCP je právě tento, SCP-999. Jedná se o oranžový objekt z želatiny, který dokáže měnit svůj tvar dle potřeby. Jeho standardní potravou jsou nejrůznější bonbóny a sladké věci.

By Hersh Massenberg

Kdo byl Schliemann? :: Kde najít Snímky obrazovky?
Užitečné odkazy