Domovská stránka > J > Jak Zjistit Co Mám Za Počítač?

Jak zjistit co mám za počítač?

Klikněte na tlačítko Start a do pole pro vyhledávání zadejte Systémové informace. V seznamu výsledků vyhledávání klikněte v části Programy na položku Systémové informace, tím zobrazíte okno Systémové informace. V části Systém hledejte text Model:.

Přečtěte si více

Jak se dostat do Ovladacich panelu?

Jak otevřít Ovládací panely ve Windows 10

Napište do něj výraz »ovládací« a z výsledků hledání spusťte aplikaci »Ovládací panely«. Další možnost jak spustit Ovládací panely je použít klávesovou zkratku [Windows]+[R] a do pole Otevřít: napsat příkaz »control«. Příkaz potvrďte klávesou [Enter] nebo tlačítkem »OK«.
A další otázka, kde najít základní informace o počítači? Jak zjistit informace o systému

Klikněte na lupu vedle tlačítka Start a napište CMD. To je zkratka pro aplikaci Příkazový řádek, kterou spusťte. Do „černého okna“ napište SYSTEMINFO a stiskněte Enter.

Lidé se také ptají, jak zjistit informace o pc windows 10?

Vyhledání informací o operačním systému ve Windows 10

  1. Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému .
  2. V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
  3. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.
Jak získat pravá administrátora Windows 10? Jak změnit správce počítače Windows 10 – Administrátor ve Win 10. Při instalaci Windows10 se váš účet nastaví jako správce – admin. Pokud ale chcete do systému přidat další uživatele, pak jim můžete nastavit oprávnění administrátorské – správcovské. Klikněte na tlačítko Start, poté Nastavení a následně spustit Účty.

Co to je Administrator?

Administrátor je člověk, který je odpovědný za správu něčeho a k tomu má příslušné pravomoci nebo oprávnění. Administrátor zkráceně je admin nebo také jen správce je člověk, který je odpovědný za správu něčeho. Je to člověk, který je pověřený správou nějakého procesu, systému nebo procesu. Jak otevrit správce souborů? Ve správci úloh vyberte možnost „Soubor → Spustit novou úlohu“. 8. Výše ​​uvedenou akcí se otevře okno Nová úloha. Do prázdného pole zadejte „explorer.exe“, zaškrtněte políčko „Vytvořit tuto úlohu s oprávněními správce“ a klikněte na tlačítko „OK“.

Jak spustit Správce úloh na vzdálené ploše?

Stiskněte Ctrl + Shift + Esc

Jako bonus nabízí Ctrl + Shift + Esc rychlý způsob, jak vyvolat Správce úloh při používání vzdálené plochy nebo při práci uvnitř virtuálního počítače (protože Ctrl + Alt + Delete by místo toho signalizovaly váš místní počítač).
Jak nastavit program po spuštění Windows 10? Jak přidat program tak, aby se automaticky zapnul po startu Windows? Otevřete cestu C:\Users\<uzivatelske_jmeno>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup. Do složky přetáhněte zástupce programu, který chcete spouštět po startu. Při příštím zapnutí PC se program automaticky zapne.

Kde je MSConfig?

Jak otevřít nástroj MSConfig

Když v systémech Windows 8, 8.1 a 10 stisknete najednou klávesy Windows+R, zobrazí se okno spuštění. V systémech Windows 8 a 8.1 lze také vyhledat nástroj MSConfig (Konfigurace systému) v panelu ovládacích tlačítek.

By Alisen

Co znamená varovani o soukromi u Wi-Fi? :: Kde najít Device Manager?
Užitečné odkazy