Domovská stránka > J > Jak Nastavit Zmeškané Hovory?

Jak nastavit zmeškané hovory?

Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů).

Přečtěte si více

Co je to tty?

Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO. Jak vypnout videohovory? Vypnutí kamery nebo mikrofonu

  1. Klepněte do okna videohovoru.
  2. Dole klepněte na Ztlumit a vypněte mikrofon nebo na Kamera a vypněte kameru.

Co znamená Duo hovor?

Aplikace Duo vám může posloužit k videohovorům s rodinou, přáteli nebo kýmkoli dalším. Vaše hovory jsou šifrovány, aby k nim neměl přístup nikdo jiný než vy a člověk, se kterým si voláte. Tak co je duo hovor? Google Duo je aplikace pro videohovory a audio hovory od společnosti Google, podobně jako Apple FaceTime, WhatsApp Facebooku nebo Messenger a Skype společnosti Microsoft. Duo je zdarma k použití a funguje napříč oběma iOS a Android zařízení - na rozdíl od Apple FaceTime.

Také, jak zjistit historii volání o2?

Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo. A další otázka, jak získat výpis hovorů vodafone? V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu.

Tak jak získat výpis sms zpráv?

Zavolej si na operátora, za poplatek ti pošle výpis poštou. Já u T-Mobilu to mám u vyúčtování. Stačilo jen zavolat na operátora. Co znamená volané číslo neexistuje? Příčina: Může se jednat o problém se sítí operátora, k němuž dochází častěji v rámci roamingu. Řešení: Obraťte se na svého operátora a ujistěte se, že máte na své kartě SIM aktivovanou službu volání a že místní síť funguje správně.

Lidé se také ptají, co znamená tento hovor není dovolen?

Hovor blokován / Hovor není dovolen. V tomto případě se může jednat o nastavení Pevné volby, která umožňuje volání pouze na povolená čísla. Nastavení této funkce je u většiny telefonů dostupné v menu Nastavení - Nastavení hovorů, případně v nastavení Kontaktů.

By Clayberg

Kde najdu v telefonu schránku? :: Jak se připojit k síťové tiskárně?
Užitečné odkazy