Domovská stránka > J > Jak Najít Sériové Číslo?

Jak najít sériové číslo?

Do vyhledávacího pole systému Windows v levém dolním rohu obrazovky zadejte výraz cmd a v seznamu výsledků vyberte položku Příkazový řádek. Do okna příkazového řádku zadejte příkaz wmic bios get serialnumber a stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se výrobní číslo (sériové číslo), jak je znázorněno na obrázku níže.

Přečtěte si více

Jak vypadá sériové číslo?

Systém Android: otevřete domovskou stránku aplikace HUAWEI Wearable > klikněte na ikonu v levém horním rohu a přejděte do nastavení náramku > spodní řádek představuje sériové číslo zařízení. Jak zjistit sériové číslo tiskárny? Je vytištěno na nálepce, kterou naleznete na zadní straně tiskárny nebo uvnitř tiskárny.

Co je to sériové číslo?

Sériové číslo je jedinečné číslo nebo šňůra znaků, které identifikují produkt. I když jakýkoli produkt může mít sériové číslo, je běžný zejména pro elektroniku, jako je například počítače, mobilní zařízení a audio a video zařízení. Protože sériová čísla jsou jedinečná, lze je použít k identifikaci konkrétního zařízení. Tak jak zjistit sériové číslo základní desky? V nabídce Start zadejte příkaz „regedit“. Otevře se okno „Editor registru“. Vyhledejte v něm klíč „HKEY_LOCAL_MACHINEHardwareDescriptionSystemBIOS“. V pravé části okna se pak zobrazí název výrobce základní desky, sériové číslo, verze BIOS a další užitečné informace o počítači.

Kde najdu sériové číslo pračky?

Umístění štítku s výrobním a sériovým číslem

Číslo modelu nebo výrobní číslo (PNC) najdete na produktovém štítku, kterým je váš spotřebič opatřen.
Pokud jde o to, jak zjistit sériové číslo mobilu? IMEI telefonu zjistíte jednoduše zadáním kódu na klávesnici mobilu. Zadejte *#06#. Na displeji mobilu se zobrazí sériové číslo. IMEI si zapište a uchovejte mimo mobilní zařízení.

Kde najdu produktové číslo?

Číslo modelu nebo Produktové číslo (PNC) najdete na produktovém štítku, kterým je váš spotřebič opatřen. Jak zjistit sériové číslo Samsung? Modelový kód, sériové číslo a IMEI najdete na zadní straně zařízení a také na originálním obalu. Pokud zde nejsou čitelné, je možné je zobrazit přímo v zapnutém zařízení. Stačí zapnout aplikaci Telefon, místo telefonního čísla zadat kód *#06# a potvrdit ho zeleným tlačítkem volat.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit typ tiskárny?

Na zadní straně zařízení Na pravé nebo levé straně Uvnitř horního krytu.

By Gombosi

Kde se ukládají hesla? :: Jak vyčistit soubory cookies?
Užitečné odkazy