Domovská stránka > C > Co Je To Sériové Číslo?

Co je to sériové číslo?

Sériové číslo je jedinečné číslo nebo šňůra znaků, které identifikují produkt. I když jakýkoli produkt může mít sériové číslo, je běžný zejména pro elektroniku, jako je například počítače, mobilní zařízení a audio a video zařízení. Protože sériová čísla jsou jedinečná, lze je použít k identifikaci konkrétního zařízení.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak zjistit parametry macbook?

Chcete‑li otevřít zprávu o systému, použijte příkaz Apple > O tomto Macu a potom klikněte na Systémový profil. Tip: Můžete také podržet klávesu Alt a použít příkaz Apple > Informace o systému. Jak zjistit typ baterie MacBook? Podržte klávesu Alt, klikněte na nabídku Apple  a pak vyberte Informace o systému. V části Hardware v okně Informace o systému zvolte Napájení.

Podle toho, jak jdou po sobe ipady?

Tablety iPad jsou k dispozici ve čtyřech hlavních řadách: iPad (základní modely, 1. –8. generace), iPad Air (střední třída), iPad Pro (pokročilé modely určené profesionálům, k dispozici i ve větších velikostech) a iPad mini (menší verze). Také, co je tablet ipad? Apple iPad – jak si tablet představují v Cupertinu

Apple iPad se svojí velikostí a koncepcí řadí mezi iPhone a MacBook. Stále se jedná se o přenosné zařízení, v porovnání s iPhonem však nabízí větší obrazovku.

Jak si vybrat iPad?

Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku. Jak jsou Iphony po sobe? Celkově existuje 33 modelů iPhone. Poslední modely, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max (a iPhone SE3, uveden v březnu 2022)byly uvedeny 24. září 2021.

Jak zjistit od kdy mám iPhone?

V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací. Jak jdou iPhone po sobe? Co se designu týče, iPhone stále zůstává u hranatého tvaru, na rozdíl od čtyřky a čtyři-eska nese na zádech hliníkový plát namísto skla.

  • iPhone 5s.
  • iPhone 6 a 6 Plus.
  • iPhone 6s a iPhone 6s Plus.
  • iPhone SE.
  • iPhone 7 a iPhone 7 Plus.
  • iPhone 8 a iPhone 8 Plus.
  • iPhone X.

Jak se poznat u iPhone CZ distribuci?

Pokud zjistíte, že skutečně model Vašeho iPhonu začíná písmenem N a značí to, že se jedná o repasované zařízení, není důvod k tomu, abyste propadali panice anebo si připadali podvedeni. Apple a jeho autorizované servisy garantují, že se jedná o zařízení, které je v patřičné kvalitě.

By Suki

Jak obnovit Zablokovany Facebook? :: Jak zjistit jestli je MacBook kradený?
Užitečné odkazy