Domovská stránka > J > Jak Zjistit Umístění Aplikace?

Jak zjistit umístění aplikace?

Můžete použít klávesovou zkratku [Windows]+[I] nebo jít přes »Start | Nastavení«. V okně Nastavení klikněte na »Systém | Aplikace a funkce«. Zobrazí se seznam nainstalovaných aplikací a programů. V seznamu aplikací najděte tu, kterou si přejete přesunout.

Přečtěte si více

Kde stáhnout Microsoft Store?

Přejděte na tlačítko Start a v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store. V Microsoft Storu přejděte na kartu Aplikace nebo Hry. Pokud chcete zobrazit více položek v jednotlivých kategoriích, vyberte možnost Zobrazit vše, kterou najdete na konci řádku. Jak nainstalovat hru z Microsoft Store? Instalace her ze služby Microsoft Store

  1. Na zařízení s Windows 10/11 se přihlaste ke svému účtu Microsoft. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Otevřete aplikaci Microsoft Store.
  3. V pravém horním rohu obrazovky vyberte Další informace (…) a pak vyberte Moje knihovna.
  4. Vyberte Nainstalovat vedle hry, kterou chcete nainstalovat.

Kam se instalují hry ze Storu?

Všechny aplikace z Windows Store jsou tedy nainstalovány do složky WindowsApps, která je umístěna ve složce Program Files. Z bezpečnostních důvodů je však ve výchozím nastavení složka WindowsApps skrytá. A pokud přejdete do složky Program Files, neuvidíte to tam. A další otázka, kde se instalují hry? Obvykle, bez ohledu na to, kde jste si stáhli hry pro Windows a poté je nainstalovali do počítače,výchozí umístění her pro Windows je C:> Program Files> WindowsApps . Ve výchozím nastavení je složka WindowsApps ve vašem počítači skrytá. Musíš zobrazit skryté složky a poté se pokuste o přístup.

Pokud jde o to, jak najít nainstalovanou aplikaci?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Kde najdu nainstalované aplikace? Zpravidla se k seznamu nainstalovaných aplikací dostanete tapnutím na ikonku situovanou v dolní liště hlavní obrazovky, skládající se ze 4 x 4 malých čtverečků, situovanou na obrazovce v dolní nabídce.

Kde v počítači najděte možnost správy aplikaci?

Stiskněte klávesovou zkratku [Windows]+[R] a do řádku Otevřít: napište příkaz »shell:common administrative tools«. Příkaz potvrďte klávesou [Enter] nebo kliknutím na tlačítko »OK«. Nástroje pro správu se ihned otevřou. Kde najdu Microsoft Store? VyberteStart a zadejte Microsoft Store. Vyberte aplikaci a otevřete ji. Pokud se Microsoft Store nespustí, najdete další informace v článku Microsoft Store se nechce spustit.

Podle toho, proč mi nejde microsoft store?

Pokud máte potíže s otevřením Microsoft Store, zkuste to tady: Zkontrolujte problémy s připojením a ujistěte se, že jste přihlášení pomocí účtu Microsoft. Vyberte Spustit> Nastavení > Windows Aktualizovat > Vyhledat aktualizace.

By Riancho

Jak najít vymazané soubory? :: Jak nastavit čas na iphone?
Užitečné odkazy