Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kdo Je Aktivni Na Messengeru?

Jak zjistit kdo je aktivni na Messengeru?

Lidé, kteří jsou nebo nedávno byli aktivní na Messengeru nebo Facebooku, se zobrazují na kartě Lidé nebo nahoře v seznamu chatů, případně mají u jména nebo fotky . Pokud máte zapnutý Aktivní stav, bude se zobrazovat, že jste aktivní, nedávno aktivní nebo ve stejném chatu jako vaši přátelé a kontakty na tomhle profilu.

Přečtěte si více

A další otázka, jak poznat prectenou zprávu?

Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS. Jak stáhnout více fotek z Messengeru? V horní části klepněte na ikonu vašeho profilu, dále vyberte Fotky a média a aktivujte přepínač Ukládat fotky a videa. Od této chvíle se budou automaticky stahovat do zařízení a vy k nim budete mít přístup prakticky v jakékoli situaci.

Jak nastavit automatické ukládání fotek z Messengeru?

10) Automatické uložení fotografií do telefonu

Pro aktivování stačí vstoupit do nastavení aplikace, vybrat položku Fotky a média a zde aktivovat “Po pořízení uložit”.
Jak smazat Fotky z Messengeru i druhé osobe? Místo podržení zprávy klikněte na 3 tečky vedle zprávy a vyberte Odstranit. Vyskočí okno a tam vyberete, zda chcete smazat zprávu i druhé osobě, nebo pouze vám.

Pokud jde o to, jak stáhnout všechny zprávy z facebooku?

Z nabídky vyberte Nastavení a v levém menu pak Vaše informace na Facebooku. Dále klikněte na Stažení vašich informací. Zde si již můžete zvolit, co konkrétně chcete stáhnout - ve Vašem případě klikněte vpravo na Zrušit výběr všech a zvolte pouze Zprávy. Jak nahrát hlasovou zprávu na Messenger? Messenger. Messenger má ikonku pro hlasové zprávy vlevo vedle políčka pro text. Po kliknutí se objeví velké tlačítko Record a čas. Klikněte na něj (není nutné držet) a začne se nahrávat a můžete zrušit/cancel nebo odeslat/send.

Můžete se také zeptat, jak odstranit profilovou fotku?

Jak na Facebooku odstranit profilový obrázek:

  1. Vpravo nahoře v kanálu příspěvků klepněte na profilový obrázek.
  2. Klepněte na Fotky a pak na Alba.
  3. Vyberte album Profilové obrázky.
  4. Klepněte na obrázek, který chcete odstranit, a pak na. .
  5. Klepněte na Odstranit fotku.
  6. Klepněte na Odstranit.
Jak upravit fotky v Messengeru? Pokud jste nějakou fotku v Messengeru vyfotili, tak ji můžete upravit před posláním. Jestliže pak nějakou fotku posíláte z galerie, tak ji označte, a poté klepněte vlevo dole na Upravit. K fotkám tak jednoduše můžete cokoliv přikreslit, přidat samolepky či text, anebo fotku můžete oříznout.

Jak nastavit Profilovku bez like?

Když rozklikneš profilovku, tak bys tam někde měla najít možnost nastavit, kdo ji uvidí (respektive kdo ji může likovat atd.). Pokud to chceš zakázat všem, nastav tam "jenom já".

By Beasley Papranec

Jak smazat hesla z počítače? :: Jak stáhnout vsechny Fotky z Messengeru?
Užitečné odkazy