Domovská stránka > C > Co Je Podcast Na Instagramu?

Co je podcast na Instagramu?

Nádhera podcastu spočívá se spojení jednotlivých nahrávek do pomyslného seriálu. V případě, že si nějaký podcast oblíbíte a chcete ho poslouchat nebo sledovat pravidelně, můžete se přihlásit k jeho odběru. Díky tomu se každý nový díl sám automaticky stáhne buď do Vašeho PC, nebo do mobilu.

Přečtěte si více

Také, jak stáhnout podcast do pc?

Vyberte podcast, který si chcete stáhnout, a pak proveďte některou z následujících akcí:

  1. Stažení jedné epizody: Klikněte na tlačítko „Získat“ u epizody.
  2. Odběr podcastu: Klikněte na Subscribe. iTunes stáhnou nejnovější epizodu. Tip: K odběru podcastu se můžete přihlásit i bez použití iTunes Storu.
Lidé se také ptají, jak stáhnout podcast na spotify? V tomto případě je třeba postupovat takto:
  1. Otevřete Spotify v telefonu.
  2. Vyhledejte podcast, který vás zajímá (můžete použít přímo vyhledávač aplikace nebo procházet v sekci podcastů)
  3. Klikněte na tlačítko možností (ikona se třemi svislými tečkami)
  4. Klikněte na možnost stažení
  5. Podcast byl uložen do vaší knihovny.

Lidé se také ptají, jak stáhnout podcast Českého rozhlasu?

Další poslech offline je umožněn prostřednictvím aplikace MůjRozhlas. Je možné také odebírání podcastů prostřednictvím RSS čtečky,“ odpověděl ombudsman Milan Pokorný. Posluchač upozorňoval, že mu v aplikaci chybí dříve dostupné pořady už neexistující populárně naučné stanice Leonardo. Proč poslouchat podcasty? Maximalizace času – rád mám pocit, že svůj čas využívám naplno. Navykl jsem si proto podcasty poslouchat při cvičení nebo přepravě. Ať už používáte MHD nebo trávíte hodně času v autě, podcasty jsou ideálním způsobem jak se během tohoto času inspirovat a něco nového dozvědět.

Jak stahovat z Mujrozhlas?

Běžně si stahuju MP3 četby na pokračování z webu českého rozhlasu. U většiny pořadů se dá v URL najít umístění souboru a mp3 zobrazit a tedy i stáhnout. zde: https://plus.rozhlas.cz/basnik-ivan-blatny-o-hvez... Jak nahrát podcast na Google podcast? Google si momentálně české podcasty přidává do systému sám.

Dělá to u webů, které má zaindexované (ověřitelné ze Search console) a na kterých se nachází na úvodni straně odkaz na RSS XML feed podcastu, který je správně nastavený. Google pak takový podcast rozezná a sám si jej vloží do databáze podcastů k poslechu.

Jak stáhnout hudbu do Spotify?

Přejděte do Spotify. V pravém horním rohu klikněte na Nastavení a pokuste se najít kategorii „Místní soubory“. U kategorie ještě chvíli zůstaneme. Zde klikněte na tlačítko „Přidat zdroj“ a najděte svou hudbu. Jak Ojebat Spotify? Spotify

Pomocí svého oblíbeného webového prohlížeče přejděte na webovou stránku Spotify Signup (https://www.spotify.com/signup/).

  1. Klikněte na tlačítko Přehrát zdarma.
  2. Nyní budete mít na výběr, zda se přihlásíte pomocí svého účtu Facebook nebo e-mailové adresy.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout hudbu že spotify do mp3?

Pro začátek na počítači otevřete kartu prohlížeče a přihlaste se do Web Spotify. Na stránce otevřete cílovou skladbu, seznam skladeb nebo album. Zkopírujte adresu URL této stránky. Poté spusťte Musify a zůstaňte na kartě Stáhnout.

By Jeff

Co musí obsahovat pohlednice? :: Jak se pocita rozlišení?
Užitečné odkazy