Domovská stránka > J > Jak Na Dobrý Podcast?

Jak na dobrý podcast?

Pojmenujte epizody tak, aby zaujaly

Nezáleží jen na tom, jak pojmenujete svůj podcast. Zvědavost a touhu slyšet další díl by měl vzbuzovat i jeho název. Při výběru názvů epizod můžete být kreativnější než u názvu celého podcastu. Nepojmenovávejte epizody čísly (např.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak nastavit podcast?

Zapnutí nebo vypnutí personalizovaných doporučení:

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Podcasty Google .
  2. Dole klepněte na Domů .
  3. Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo iniciálu Nastavení podcastu.
  4. V sekci Prozkoumat zapněte nebo vypněte možnost Zobrazit personalizovaná doporučení.
Můžete se také zeptat, co je podcast apple? Podcasty jsou bezplatné audio či video pořady, která nabízejí autoři prostřednictvím stejnojmenné aplikace. Hledáte zábavu, informace nebo inspiraci? Podcasty jsou plné skvělých kanálů a to včetně celé řady českých tvůrců.

Lidé se také ptají, jak stáhnout podcast do mobilu?

Kdyby vám nevyhovovala, stáhněte si aplikaci Overcast. Pokud máte Maca, najdete sekci Podcasty přímo v iTunes. Na telefonu s Androidem můžete využít třeba Pocket Casts (appka dostupná i pro iPhony a Windows telefony), Player FM a Google má i svou vlastní appku kreativně nazvanou Google Podcasts. Kdo poslouchá podcasty? Většina českých posluchačů (63 procent) podcasty poslouchá právě přes aplikaci Spotify. S odstupem za ní je aplikace Českého rozhlasu, která se opírá o stovky podcastů ze své originální tvorby, Google Podcasts a Apple Podcasts.

Co je aplikace podcasty?

Google Podcasts

Appka známá pro ty, kteří mají telefon s Androidem. Jde ale stáhnout i do Applu. V Google Podcastech najdete podcasty zařazené do jednotlivých kategorií, žebříček nejlepších podcastů, možnost odběru tvůrců. Jednotlivé epizody si můžete stáhnout nebo přidat na plochu pro rychlé spuštění.
Kolik lidí poslouchá podcasty? 40 % Američanů podcasty již někdy slyšelo a 67 milionů poslouchá podcasty pravidelně (z toho 42 miliónů je poslouchá minimálně jednou týdně). 77 % posluchačů je mezi 18-55 lety. Zajímavé je, že posluchač v průměru konzumuje 5 hodin podcastů týdně a 86 % posluchačů poslouchá celou nebo většinu epizody.

By Puff

Jak si vytvorit elektronický podpis? :: Kam davat podcasty?
Užitečné odkazy