Domovská stránka > C > Co Je Tlačítko Option?

Co je tlačítko Option?

⌥ Option – jiné označení klávesy Alt na počítačích Apple, funkce obdobná AltGr, v kombinaci s dalšími modifikačními klávesami obdobně jako Alt.

Přečtěte si více

Kde je na klávesnici Enter?

Na standardní klávesnici se nachází dvakrát - jednou v alfanumerické části a jednou v numerické části. Kde je klávesa return na Macu? Ekvivalenty kláves Windows na klávesnici Macu

Logo Windows: Stiskněte Command (⌘). Backspace nebo Delete: Stiskněte Delete. Enter nebo ⏎: Stiskněte Return.

Co je klávesa return Mac?

Stisknutím klávesy Return otevřete vybranou nabídku a pomocí kláves se šipkami a klávesy Return vybírejte příkazy a volby. Mezi otevřenými aplikacemi přepínáte pomocí kombinace Cmd-Tab. Jakmile vyberete požadovanou aplikaci, klávesy uvolněte. Jak dát Mac do továrního nastavení? V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení.

Tak jak dát na pc?



PC

ZktratkaVysvětlení/použití
Ctrl + avybrat vše (All)
Ctrl + ckopírovat (Copy)
Ctrl + vvložit (Paste)
Ctrl + xvyjmout
Podle toho, ve které části klávesnice najdeme klávesu enter? numerická klávesnice - tato část slouží k rychlému zadávání čísel. Najdeme zde také matematická znaménka a klávesu Enter.

Také, jak vypnout funkci insert?

Jako klávesa Insert může sloužit i znak 0 na numerické klávesnici. Aktivace/deaktivace - kombinací kláves SHIFT+0. Jak napsat and na Macu? Nejpoužívanější symboly a jak je psát

  1. Křížek + Option + 1. Zavináč @ Opřion + 2.
  2. Hashtag # Option + 3. Dolar $ Option + 4.
  3. Ampersand & Option + 7. Hvězdička * Option + 8.

Jak udělat otaznik na MacBooku?

Při tomto postupu nejprve zmáčkneme levý Alt (vlevo od mezerníku) a držíme ho stisknutý. Následně na numerické části klávesnice vyťukáme číselný kód 63. Nakonec Alt pustíme a ihned dojde k propsání.

By Iridissa Levins

Jak vypadá klávesa Shift? :: Jak zapnout Num Lock?
Užitečné odkazy