Domovská stránka > J > Jak Vypnout Sluzbu Najit?

Jak vypnout sluzbu najit?

Vypnutí služby Najít v iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na [vaše jméno] > Najít.
  3. Klepněte na Najít iPhone a klepněte na položku Najít iPhone.*
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID. Zapomněli jste heslo?
  5. Klepněte na Vypnout.

Přečtěte si více

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení. Tak jak vyhledat iphone podle cisla? Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone.

Jak vypnout Find my?

V horní části webu najdete "Všechna zařízení", po kliknutí se zobrazí seznam všech zařízení, která máte spárovaná pod svým iCloudem (případně i které jsou v rodinném sdílení), vyberete požadovaný telefon a zvolíte "Smazat iPhone". Tím se vypne funkce Find My Phone a smaže obsah telefonu (po přihlášení k Wi-Fi). Jak deaktivovat AirPods? Odebrání zařízení ze seznamu Zařízení

  1. Vypněte zařízení nebo vložte AirPods do jejich pouzdra. Abyste mohli zařízení odebrat ze seznamu, musí být offline.
  2. V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení a vyberte zařízení, které chcete odebrat.
  3. Klikněte na Odstranit z účtu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout apple id?

Odhlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno]. Přejděte dolů až na konce. Klepněte na Odhlásit se. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.
Jak Sparovat sluchátka iPhone? Provádíte-li párování sluchátek se zařízením poprvé po jejich zakoupení nebo po inicializaci sluchátek (sluchátka neobsahují žádné informace o párování), na vypnutých sluchátkách stiskněte a přidržte tlačítko POWER po dobu přibližně 2 sekund. Sluchátka se automaticky přepnou do režimu párování.

Jak Sparovat iPhone s Hodinkama?

Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky. Jak zapnout sluchátka iPhone? Jak postupovat

  1. Sluchátka můžete dle typu iPhonu připojit do Jack konektoru případně využít redukci Lightning – Jack.
  2. K párování musíte mít zapnutý Bluetooth.
  3. V Nastavení – Bluetooth proveďte párování bezdrátových sluchátek.
  4. K párování a připojení lze použít i Ovládací centrum.
  5. Některá sluchátka mají i vlastní aplikaci.

Jak Najít iPhone přes Android?

Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone.

By Maxine Myland

Jak sledovat NECI polohu iPhone? :: Kde je Záloha WhatsApp?
Užitečné odkazy