Domovská stránka > J > Jak Spustit Službu Zvuku?

Jak spustit službu zvuku?

Na levé straně rozbalte Služby a aplikace a vyberte Služby . Najděte Windows Audio na pravé straně. Pokud je sloupec Stav prázdný, znamená to, že zvuková služba je zakázána a musíte ji povolit. Klepněte pravým tlačítkem myši na Windows Audio a vyberte Start pro aktivaci funkce zvuku.

Přečtěte si více

Také, jak nastavit výstup zvuku?

Vyberte možnost HDMI ARC; tím automaticky aktivujete funkci SIMPLINK. Je-li funkce SIMPLINK vypnutá, vrátí se nastavení výstupního reproduktoru automaticky k výchozímu nastavení pro přerušený audio výstup. Můžete nastavit možnosti Výstup digitálního zvuku (Auto / Procházet / PCM) a eARC (Zap. / Vypnuto). Jak opravit zvuk v telefonu? Pokud je zvuk z telefonu přerušovaný nebo zkreslený, vyzkoušejte následující postup:

  1. Krok 1: Zkontrolujte sílu mobilního datového připojení.
  2. Krok 2: Vypněte Bluetooth.
  3. Krok 3: Zvyšte nebo snižte hlasitost.
  4. Krok 5: Pokud se účastníte videohovoru, vypněte video a znovu jej zapněte.

Proč nezvoní mobil?

Restartujte telefon

Pokud tedy někdo zavolá na váš telefon Android, běžte normálně vydávat zvuk. Je to něco jednoduchého, ale v mnoha případech to pomůže vyřešit, možná proto, že v tomto procesu došlo k selhání. Když se však telefon restartuje a začnete jej znovu používat, mělo by vše fungovat znovu.
Jak opravit reproduktor v mobilu? Reproduktory mobilu vyčistíte ještě rychleji

Ty je nejefektivněji vyškrábnout špendlíkem nebo jehlou, ale pozor, abyste nezajeli moc dovnitř! Reproduktor pak můžete dočistit štětečkem nebo kartáčkem, příliš hluboko se ale obvykle nedostanou.

Podle toho, jak přepnout zvuk?

Po nastavení výstupů můžete hlasitost jednotlivých aplikací upravovat snadno kliknutím na ikonu reproduktoru v pravém dolním rohu lišty Windows. Po kliknutím pravým tlačítkem myši vyberte „Směšovač hlasitosti“. Následně můžete snadno upravovat hlasitost jednotlivých aplikací. Když to vezmeme v úvahu, jak přepínat mezi sluchátky a reproduktory? Přepínat mezi zařízeními lze velmi pohodlně pomocí kombinace kláves. Ve výchozím nastavení je to [Ctrl]+[Alt]+[F11] pro přehrávací zařízení a [Ctrl]+[Alt]+[F7] pro záznamová zařízení.

Jak zapnout zvuk do sluchátek?

Klepněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru v pravém dolním rohu plochy. Poté vyberte možnost Otevření Nastavení zvuku. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Vyberte si výstupní zařízení a vyberte si vaše sluchátka. Pokud kliknete na test přehrávání zvuku, uvidíte, jak se pohybují úrovně hlasitostí. Jak pripojit Xiaomi sluchátka? Stiskněte a přidržte multifunkční tlačítko na obou sluchátkách asi na 15 sekund. Poté, co kontrolka střídavě bliká červeně a bíle třikrát a dvakrát, poté uvolněte tlačítko a vložte sluchátka zpět do nabíjecího pouzdra. Odstraňte sluchátka ze seznamu spárovaných zařízení, a poté spárujte znovu s vaším zařízením.

Jak připojit sluchátka Xiaomi Mi True Wireless?

Když indikátor na některém ze sluchátek pomalu bliká bíle, povolte na svém zařízení funkci Bluetooth a vyhledejte na vašem zařízení "Mi True Wireless EBs Basic 2". 2. Po úspěšném připojení zařízení ke sluchátkům se sluchátka po zapnutí automaticky připojí k dříve spárovanému zařízení, je-li Bluetooth povoleno.

By Schreibe

Jak opravit zvuk? :: Proč mi nejde zvuk ve sluchátkách?
Užitečné odkazy