Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Místo V Outlooku?

Jak uvolnit místo v Outlooku?

Chcete‑li jej skutečně uvolnit, musíte stejně jako v předchozích verzích PST soubor zkomprimovat. Přístup k nastavením datového souboru však nenajdete na očekávaném místě. Namísto toho otevřete normální zobrazení Outlooku a vlevo v navigační oblasti »E-Mail« nebo »Seznam složek«.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit archiv v outlooku?

Pokud chcete položky Outlook archivovat ručně, proveďte toto:

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Nástroje čištění.
  3. Klikněte na Archivovat.
  4. Klikněte na možnost Archivovat tuto složku a všechny podsložky a potom klikněte na složku, kterou chcete archivovat.
  5. Do pole Archivovat položky starší než zadejte datum.
Jakou hodnotu má známka a? typu A – pro obyčejné psaní v ČR do 50 g – namísto známky za 19 Kč , původně 16 Kč typu E – pro obyčejné psaní v EU – namísto známky za 35 Kč, původně 32 Kč

Kde se dají koupit známky?

poštovní známky nebo kolky, které jsou prodávány v jiném režimu. Kolkové známky jsou v prodeji na všech pobočkách České pošty, s. p., pověřených prodejem kolkových známek. Více se dozvíte na stránkách České pošty, s. p. Kdo napsal poštovní schranku? Jiří Wolker - Poštovní schránka (Host do domu) | Čítanka | Český-jazyk.cz aneb studentský underground.

Co je poštovní Poukazka B?

Poštovní poukázka B

Je určena k výplatě poukázané peněžní částky příjemci v hotovosti. Odesílatel uhradí poukázanou peněžní částku převodem z bankovního účtu. Údaje o platbě lze předat poště buď písemnou formou na podacím dokladu nebo předáním dat elektronickou formou (e-mail, flash disk atd.).
Lidé se také ptají, co s cizí poštou? pokud máte schránku označenou, tak pošta NESMÍ vhodit jinak označený dopis do Vaší schránky. Na to jsou předpisy. Běžte na poštu a upozorněte je. Dají si pak větší pozor.

Podle toho, co dělat když mi nechodí pošta?

Pokud adresát po převzetí zásilky dodatečně zjistí, že obsah je poškozen, případně že došlo k úbytku obsahu, může uplatnit reklamaci na kterékoliv poště. Jak zabezpečit poštovní schránku? Kvalitní zámky pro poštovní schránky

Nabízíme kvalitní zámky do poštovních schránek. V této kategorii najdete najdete širokou škálu zámků určených pro zabezpečení vaší poštovní schránky a jejího obsahu. Naše schránkové zámky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a mají odolný povrch proti nepříznivému počasí a mrazu.

Jak změnit velikost zobrazení Outlooku?

Vytvoření, změna nebo přizpůsobení zobrazení

  1. Vyberte Zobrazení > Zobrazení Nastavení.
  2. V poli Upřesnit Nastavení zobrazení vyberte Jiné Nastavení zobrazení.
  3. Vyberte Písmo sloupce nebo Písmo řádku.
  4. Vyberte písmo, styl a velikost písma, které chcete, a potom třikrát klikněte na OK, uložte nastavení a použijte změny.

By Newby

Jak uvolnit uloziste Gmail? :: Jak často se vybírají poštovní schránky?
Užitečné odkazy