Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Uloziste Gmail?

Jak uvolnit uloziste Gmail?

Jak uvolnit místo. Uvolněte místo na Disku Google, v Gmailu a Fotkách Google, ať máte prostor na nové položky. Pokud chcete soubory na Disku Google smazat, přesuňte je do koše. Soubory v koši budou po 30 dnech automaticky smazány.

Přečtěte si více

Proč mi nechodí Gmail?

Přejděte v nastavení na stránku Přeposílání a protokol POP/IMAP. Zkontrolujte, že je protokol POP povolen. Pokud vidíte, že je vybrána možnost Smazat zprávu ze služby Gmail nebo Archivovat zprávy ve službě Gmail, vyberte místo ní Uchovat kopii v Doručené poště Gmail. Dole na stránce klikněte na Uložit změny. Můžete se také zeptat, kde najdu v gmailu spam? Pokud jste nějaký e-mail označili jako spam omylem, můžete ho ze spamu odebrat:

  1. Otevřete Gmail na počítači.
  2. Vlevo klikněte na Více.
  3. Klikněte na Spam.
  4. Otevřete požadovaný e-mail.
  5. Nahoře klikněte na Není spam.

Jak se dostat do Google účtu?

Postupujte podle pokynů k obnovení účtu na adrese https://accounts.google.com/signin/recovery. Budete muset zodpovědět několik dotazů, podle kterých ověříte, že je účet skutečně váš. Pokud jej podaří obnovit, vytvoříte si nové silné heslo, které jste dříve nepoužili. Jak se prihlasit do Google účtu? Při vytvoření účtu Google automaticky dostanete adresu Gmailu. Pokud byste se však k účtu Google raději přihlašovali pomocí jiné adresy, můžete s ním propojit e-mailovou adresu od jiného poskytovatele. Tato adresa bude sloužit k přihlašování, resetování hesla, příjmu oznámení apod.

Může se také zeptat, jak uvolnit místo v google fotkach?

Jestli máte ve vašem smartphonu málo místa, můžete jej v Google Fotkách snadno uvolnit. Stačí vlevo nahoře klepnout na ikonu Nabídka a vybrat možnost Uvolnit místo. Na telefonu se vám zobrazí dotaz, zda chcete fotografie, které v Google Fotkách máte již zazálohované, vymazat. Lidé se také ptají, jak vymazat uloziste google? Google

Pokud nejste vlastníkem, ostatní ho mohou zobrazit, i když svůj koš vysypete.

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Disk Google.
  2. Vpravo dole klepněte na Soubory .
  3. Vedle souboru, který chcete smazat, klepněte na ikonu možností Odstranit.

Jak zvetsit uloziste Google?

Koupení úložiště v aplikaci Google One

Stáhněte si aplikaci Google One z Obchodu Play. V aplikaci Google One klepněte dole na Upgradovat. Zvolte nový limit úložiště.
Proč mi nejde email? Pokud problém přetrvává zkuste se přihlásit na webmail a vyzkoušejte odeslat email. Odešle-li se email v pořádku nebude problém na naší straně. V takovém případě zkontrolujte nastavení emailového klienta (Outlook, Thunderbird; nastavení viz výše), případně kontaktujte osobu, která vám jej na vašem počítačí nastavila.

Jak zapnout synchronizaci e mailu?

Nastavte metodu synchronizace

Můžete nastavit metodu synchronizace pro jednotlivé poštovní schránky: Přejděte na Nastavení > Konfigurace e-mailu. Klikněte na položku Poštovní schránky > vyberte poštovní schránku.

By Florette Albang

Jak vypnout synchronizací emailu? :: Jak uvolnit místo v Outlooku?
Užitečné odkazy