Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Místo Na Icloudu?

Jak uvolnit místo na iCloudu?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na Apple ID a pak na iCloud. Klikněte na Spravovat a pak vlevo na Zálohování. Na pravé straně uvidíte zařízení, která mají Zálohu na iCloudu zapnutou. Pokud chcete nějakou zálohu smazat, vyberte zařízení a potom klikněte na Smazat.

Přečtěte si více

Také, co delat kdyz mám plny icloud?

Jediné co stačí je si stáhnout fotky a videa do počítače, roztřídit, zazálohovat jiným způsobem (já na fotky používám zonerama.com – je to ZDARMA) a do telefonu si dát pouze ty fotky a videa, které tam chcete mít. Jak vymazat iCloud z iPhone? Odhlaste se z iCloudu a iTunes a App Storu.

  1. Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější, klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. Sjeďte dolů a klepněte na Odhlásit se.
  2. Pokud používáte iOS 10.2 nebo starší, klepněte na Nastavení > iCloud > Odhlásit se.

Jak se plati iCloud?

Za iCloud je v Čechách možné zaplatit debetní nebo kreditní kartou. Případně také můžete zaplatit penězi, které máte k dispozici na vašem Apple ID. Mezi další způsoby platby patří PayPal a Apple Cash. Pokud máte iPhone, předplatné iCloudu si můžete aktivovat v Nastavení. Také, jak zmenit uloziste iphone? Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště.

Jak smazat cloud?

Smazání dat zálohy z cloudu:

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data. V Cloud 10.6.2.300 nebo novějším můžete mazat pouze všechna data funkce Cloud záloha na zařízení, nemůžete mazat jednotlivé položky funkce Cloud záloha.
Tak co delat kdyz mi nejde zálohovat iphone? Když zálohování na iCloud trvá nečekaně dlouho

  1. Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi.
  2. Zkontrolujte rychlost odesílání dat.
  3. Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.

Může se také zeptat, jak odhlasit iphone na dalku?

Připojte se na stránku iCloud.com, přihlaste se a klikněte na ikonu Find My iPhone (Hledat můj iPhone) nebo na svém iOS zařízení zapněte aplikaci Find My iPhone. Zobrazí se vám mapa a vy musíte kliknout na Devices (Zařízení) v levém horním rohu okna. Zde vyberete zařízení, které je ztraceno a vy ho chcete vymazat. Jak se Odhlasit že stareho iPhonu? Odhlaste se z iCloudu a iTunes a App Storu. Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější, klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. Sjeďte dolů a klepněte na Odhlásit se. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.

Jak Odhlasit dite z iPhone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a na Rodinné sdílení.
  3. Klepněte na jméno člena rodiny, kterého chcete odstranit.
  4. Klepněte na Odstranit [jméno člena rodiny] z rodiny.

By Schlessel

Jak pridat paysafecard na iphone? :: Jak se naučit programovat aplikace?
Užitečné odkazy