Domovská stránka > K > Kam Nahrat Karty?

Kam nahrat karty?

Jak nahrát platební kartu do mobilu?

  1. Otevřete aplikaci Wallet na iPhonu nebo Google Pay na Android smartphonu.
  2. Vyfoťte svou platební kartu tak, aby byly čitelné údaje.
  3. Dalším krokem možná bude odsouhlasení podmínek používání.
  4. Banka ověří, že jste majitel karty, zasláním SMS s kódem na tel.

Přečtěte si více

Jak uložit věrnostní karty do iPhonu?

Postup je následující:

  1. Prvně se na vašem iOS zařízení přesuňte do aplikace Stocard.
  2. Jakmile tak učiníte, tak si rozklikněte konkrétní věrnostní kartu, kterou chcete do Wallet přidat.
  3. Po rozklepnutí věrnostní karty klepněte v pravém horní rohu na ikonu tří teček.
Jak pridat kartu do portmonky? V portmonce se nachází přes 210 karet, a kromě nich se zde zobrazují také aktuální akce a nejrůznější slevové kupóny, které přijdou vhod. Přidání nových karet je hračka a zvládne jej opravdu každý. Stačí stisknout tlačítko „Přidat kartu“ a následně si jen vybrat z dlouhého seznamu dle libosti.

Pokud jde o to, jak nahrát věrnostní karty do wallet?

Všechny své věrnostní karty můžete přidat do aplikace Stocard s čárovými kódy těchto formátů do aplikace Apple Wallet tak, že otevřete nabídku karet (tři tečky v pravém horním rohu obrazovky s kartou) a poté vyberete možnost „Přidat do peněženky Apple“. Jak získat kartu Decathlon? Člen programu se může o svých nasbíraných bodech kdykoliv informovat: Prostřednictvím jednoduché žádosti na Informacích nejbližší prodejny DECATHLON; Přes přihlášení zákazníka na svůj osobní účet na webu decathlon.cz/myaccount.

Když to vezmeme v úvahu, jak získat věrnostní kartu electro world?

V prodejně nebo z pohodlí domova

Ve všech kamenných prodejnách Electro World se můžete stát majiteli Věrnostní karty Electro World, a to bez nutnosti nákupu. Stačí požádat kteréhokoliv z našich prodejců, který s Vámi registraci provede. Věrnostní kartu od nás poté obdržíte na počkání.
Jak přidat lítačku do Apple Wallet? Jak si vložit Lítačku do Apple Wallet? Do Apple Wallet lze registrovat pouze platební bankovní karty, jejichž autorizace a virtualizace probíhá přes banku a příslušnou kartovou asociaci. Karta Lítačka je obyčejnou čipovou kartou, kterou technicky nelze do Apple Wallet registrovat.

Jak načíst kartu do mobilu?

otiskem prstu, PIN kódem, obrazcem, otiskem obličeje atd.). U Air Bank a ČSOB je potřeba zadat PIN, který jste si v mobilní aplikaci pro svoji kartu zvolili. V takovém případě přiložíte telefon k terminálu a telefon vás vyzve k zadání PIN / odemčení telefonu. Když to vezmeme v úvahu, jak pridat pojisteni do apple wallet? Načtení QR kódu na zařízení Android

  1. Nainstalujtse si zdarma aplikaci ,,Yourwallet" z Google Play.
  2. Otevřete na svém zařízení aplikaci ,,Yourwallet".
  3. Klikněte na tlačítko ,,+".
  4. Namiřte kameru a naskenujte QR kód.
  5. Klikněte na ,,Přidat do peněženky".

Jak se pouziva Portmonka?

Veškeré slevy do kamenných obchodů i e-shopů pořád po ruce, díky mobilní aplikaci Portmonka. Aplikace je ke stažení ZDARMA a funguje online i offline, takže o žádnou ze slev nepřijdete. Veškeré obchody uznávají elektronickou verzi kuponů a navíc můžete rovnou uplatnit i svou věrnostní kartu.

By Rachaba Michela

Jak naskenovat kartu do mobilu? :: Jak odemknout iPhone s rouškou?
Užitečné odkazy