Domovská stránka > J > Jak Psát Spravne Adresu?

Jak psát spravne adresu?

Náležitosti poštovní zásilky

  1. v pravé dolní čtvrtině poštovní adresa adresáta,
  2. v pravé horní čtvrtině poštovní známky,
  3. v levé horní čtvrtině poštovní adresa odesílatele; pod ní poznámky nebo nálepky týkající se zvolené poštovní služby, obsahu poštovní zásilky nebo způsobu, jakým se má s poštovní zásilkou zacházet.

Přečtěte si více

Jak poslat zasilku přes Zasilkovnu?

Jak to funguje

  1. V aplikaci Zásilkovna jednoduše klikněte na Odeslat zásilku. Vyplňte kontaktní údaje příjemce.
  2. Zásilku zaneste na kterékoliv podací místo Zásilkovny.
  3. Jakmile zásilku podáte, dáme příjemci hned vědět pomocí e-mailu.
Jak se píše adresa do Německa? Dopis pošlete úplně normálně jako po České republice, jen je třeba vyplnit navíc k adrese příjemce zemi, nejlépe anglicky, tedy Germany. Pak je stačí nalepit odpovídající známku E.

Co napsat na balík zásilkovna?

Píšeš tam jméno adresáta, jeho mail nebo telefon, adresu cílové Zásilkovny, hodnotu zásilky, a dobírku (což je vlastně poštovné). Jak poslat vetsi balík přes Zasilkovnu? Zásilky do 10 kg se podávají na jakékoliv podací místo i depo. @Jindriska88 píše: V aplikaci lze podávat jen zásilky do 5kg (služba Mezi námi) Pro ty nadrozmery se musíte zaregistrovat na stránkách Zasilkovny jako fyzická osoba a pak je podat. Zásilky do 10 kg se podávají na jakékoliv podací místo i depo.

Jak poslat Nadmerny balík?

Službou XXL Zásilka nabízíme přepravu zásilek od nejmenších (od 30 kg, či 50 kg) až po nadměrný náklad do objemu 2 500 kg. Vaši zásilku doručíme následující pracovní den od jejího podání. Jedná se o velmi efektivní způsob, jak poslat těžce manipulovatelné, objemné zásilky. Co napsat na balík na dobírku? Jak nadepsat balík na dobírku

Nyní je třeba opatřit balík adresami, a to rovnou dvěma: jednat adresátovou, jednat svou vlastní (adresa odesílatele v levém horním rohu). Do pravého horního rohu (nad adresu adresáta) následně uvedeme dobírkovou částku v korunách nejprve číslicí a poté do závorky i slovně.

Podle toho, Čím poslat balík?

Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  • Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  • Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  • Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  • Balikservis.cz: 99 Kč
Co se nesmí poslat postou? OBSAHEM ZÁSILKY NESMÍ BÝT

zbraně, střelivo, granáty, repliky zbraní, vojenský materiál, rozbušky, roznětky, zápalné šňůry, světlice, kapsle k hračkám, vánoční pyrotechnika (prskavky, petardy, ohňostroje, apod.)

A další otázka, jak poslat doporučené psaní na slovensko?

Odesílatel vyplní podle předtisku Podací lístek, Podací arch v elektronické či papírové podobě nebo předá data elektronicky prostřednictvím aplikací Poslat zásilku, Podání Online, přes API rozhraní nebo Datový soubor. Podání zásilky potvrdí pošta odesílateli v podací stvrzence.

By Tisbee Fujino

Kam se starou Kopirkou? :: Co je to DLL soubor?
Užitečné odkazy