Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Mapy Offline?

Jak stáhnout mapy offline?

Mapy.cz - stažení offline mapy

  1. nainstalujte si aplikaci mapy do svého mobilního telefonu. Zde je odkaz pro Android telefony.
  2. spusťte aplikaci. V levém spodním rohu uvidíte tři podélné čárky, znázorňující menu aplikace.
  3. uvidíte seznam zemí, které mají mapy ke stažení.
  4. klikněte na mapu a zvolte stáhnout.

Přečtěte si více

Jakou offline navigaci?

Mapy.cz (zdarma, Android, iOS a AppGallery) – patří mezi nejlepší offline navigace na telefon. Nejde pouze o mapové podklady, ale po jejich stažení zvládnou Mapy.cz spolehlivě offline navigovat jak při chůzi, tak jízdě autem. Tak jak aktualizovat offline mapy cz? Pokud nic nepomůže, pak prosím v Nastavení mobilu - správce aplikací- Mapy.cz - vymazat data aplikace. Následně jít do aplikace a tam zkusit mapy stáhnout znovu. Uložení na SD kartu se nabízí při stažení první offline mapy. Pokud chcete změnit úložiště, mapy smažte a znovu vyberte kam mapy ukládat.

Také, jak stáhnout mapy do autoradia?

Stačí data umístit třeba na paměťovou kartu, ze které se budou načítat. Typickým příkladem jsou třeba mapy pro GPS navigaci. Ty není nutné nijak instalovat ani načítat, jelikož je u mnoha 2DIN rádií umístíte na kartu, vložíte do rádia a je hotovo. Jak funguje Waze offline? Waze offline trasy se trochu liší od podobné funkce nabízené Mapami Google. Trasa, která je uložena v Waze, je uložena v mezipaměti, takže je to v podstatě záloha, kterou může služba Waze automaticky načíst, když je mobilní služba špinavá.

Co bere nejvice dat?

Vytvořili jsme žebříček činností, které spotřebovávají nejvíce dat.

  • Online videohovory (Skype, Messenger, Viber)
  • Sledování online videí ve vysoké kvalitě (YouTube, Stream, atd.)
  • Poslouchání hudby přes internet (Spotify, Apple Music, Hudba Google Play)
  • Nahrávání fotografií a videí na sociální sítě
Co nejvíc spotřebovává data? Většina lidí pomocí telefonu spravuje i e-mailové schránky nebo bankovní účty, komunikuje na sociálních sítích, sleduje videa, a mnozí také mobilem platí (nejen) za zboží. Právě sledování online videí ve vysoké kvalitě, poslouchání hudby či nahrávání fotek a videí na sociální sítě spotřebovává nejvíc mobilních dat.

Kolik sežere dat video na YouTube?

Podle průzkumu serveru Makeuseof.com používá YouTube při streamování v rozlišení 480p (standartní rozlišení) přibližně 562,5 Mb/h. Pokud se rozhodnete sledovat videa ve vyšším rozlišení rychlostí 60 snímků za sekundu, využití dat se zvýší na 1,86 Gb/h pro 720p, 3,04 Gb/h při 1080p a 15,98 Gb/h pro videa v rozlišení 4K. A další otázka, jak používat mapu? V průběhu orientace musíte neustále vědět, kde v mapě se nacházíte. Pokud si nejste jisti, zastavte se a pokuste se stanoviště určit. Zorientujte si mapu. Podívejte se kolem sebe a zaznamenejte všechny výrazné body, plochy a linie, které jste schopni vyčíst z mapy.

Jak nastavit trasu na Google Maps?

Když chcete naplánovat cestu:

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google. .
  2. Nastavte trasu do cílového místa.
  3. V horní části klepněte na Další Nastavit čas odjezdu nebo příjezdu.
  4. Nastavte čas u možností „Odjezd v“ nebo „Příjezd v. “

By Philis

Jak otevřít skryté aplikace? :: Jak fungují Google mapy?
Užitečné odkazy