Domovská stránka > J > Jak Fungují Google Mapy?

Jak fungují Google mapy?

Funkce aplikace Mapy Google

: Zde si můžete vybrat, kam se chcete vydat. : Co lze očekávat na trase vašich častých cest. : Zde můžete vytvářet seznamy a připomenout si místa. : Sdílení zážitků, psaní informací a recenzí a opravy problémů.

Přečtěte si více

Jak používat Google Maps offline?

Kdekoli jinde

  1. Na telefonu nebo tabletu se systémem Android spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Mapy offline.
  3. V seznamu klepněte na zastaralou nebo zastarávající oblast.
  4. Klepněte na Aktualizovat.
  5. Offline oblast se aktualizuje.
Co je to offline mapy? Offline mapy s jejich spolehlivými navigačními a bezpečnostními funkcemi můžete využívat, když má vaše vozidlo špatné připojení k internetu. Automaticky se stahují a aktualizují na základě vaší momentální polohy a vzorců cestování.

Kolik dat spotrebuje GPS Lokator?

Zasílá zprávy s přesnou polohou díky zabudovanému GPS. pomocí GPRS do počítače (on-line sledování). U prvního způsobu se tak doporučuje využít SIM karty se SMS tarifem, u druhého způsobu SIM karty s datovým tarifem. Maximální spotřeba dat za měsíc je u druhého způsobu 42 MB. Kolik bere GPS dat? Spotřeba dat Pokemon Go se udává v několika Mega bajtech za hodinu, což není zas tak drastická náročnost. Přesněji jsme zjistili, že hodina hraní Pokemon Go spotřebuje cca 10 MB. U většiny českých tarifů je FUP limit nastaven na 1 GB, to znamená, že vám to vydrží na 100 hodin hraní měsíčně.

Podle toho, jak otocit mapu?

Na trackpadu můžete použít také tažení dvěma prsty. Otočení mapy: Klikněte na ukazatel na kompasu a táhněte doleva či doprava nebo nahoru či dolů. Pokud jste mapu otočili, můžete se vrátit k orientaci severní stranou nahoru kliknutím na kompas nebo stisknutím Shift-Cmd-šipka nahoru. Jak ovládat Google Maps? Google Maps – navigace především

Jak navigaci použít? Stačí do bílého okna napsat vámi požadovaný cíl (či pomocí ikonky mikrofonu vyslovit cíl) a stisknout vyhledat. Google Maps se pokusí vyhledat vámi zvolený cíl a pokud takovému místu odpovídá více lokací, stačí si zobrazit celý seznam výsledků v dolní části.

A další otázka, jak používat navigaci v mobilu?

Spuštění nebo vypnutí navigace

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Vyhledejte místo nebo na ně klepněte na mapě.
  3. Vlevo dole klepněte na ikonu Trasa.
  4. Zvolte způsob dopravy.
  5. Pokud jsou k dispozici i další trasy, budou na mapě vyznačené šedě.
  6. Navigaci spustíte klepnutím na Start.
Jak stáhnout offline mapu Google Maps? Na zařízení s Androidem klepněte po spuštění aplikace na svoji ikonku v pravém horním rohu a vyberte položku Offline mapy. Na zařízení se systémem iOS pak klepněte na nabídku v levém horním rohu a vyberte stejnou možnost. Vytvořte si vlastní mapu a vyberte, jak velkou oblast chcete uložit.

Jak funguje offline navigace?

Můžete ji využívat jak online, tak i offline. Pokud chcete podle navigace jet i bez internetu v mobilu, můžete si stáhnout určitou oblast s nalezenou cestou přímo do mobilního telefonu. Jednoduše si trasu v mobilu najdete a pak přizpůsobíte velikost mapy tak, abyste měli ve výřezu, který vidíte, celou cestu.

By Salzhauer Swonke

Jak stáhnout mapy offline? :: Jak stáhnout Mapy do autoradia?
Užitečné odkazy